Scroll verder

Küchenmeile 2019

Inspiratie bij Rotpunkt

 

Onze Duitsland trip begint altijd vaste prik bij Rotpunkt. Rotpunkt is één van onze leveranciers als het gaat om keukenmeubelen. Elk jaar zijn we weer nieuwsgierig naar de nieuwe trends. Ook dit jaar hebben we weer mooie dingen gezien. Te beginnen bij fronten van keramiek bijvoorbeeld. Een heel nieuw programma in de Rotpunkt collectie. De toplaag van deze fronten zijn van 3 mm massief keramisch materiaal en hebben een smal zwart aluminium omranding. Deze fronten zijn leverbaar in twee kleuren: Black Rock en Grey Rock. Er zijn ook een tweetal nieuwe programma’s toegevoegd met dunne fronten, van circa 14 mm. Dat geeft de keuken een heel andere chique uitstraling! Verder zijn er nog verschillende nieuwe frontkleuren toegevoegd aan bestaande programma’s, een aantal heel mooie handgrepen, die perfect matchen met de frontkleuren en geeft Rotpunkt het begrip ‘vrijstaande oven’ een heel nieuwe betekenis door de zogenoemde ‘Cubes’. Deze mooie ‘verpakking’ voor je oven of magnetron zorgt ervoor dat je apparatuur een meubelstuk op zichzelf is. Hip! Voordat we in de auto stapten naar ons volgende adres moest er uiteraard gegeten worden. Een goed moment om je collega’s eens stiekem op de foto te zetten!

 

Inspiratie bij Miele

 

Onze volgende stop was Miele. Alleen de locatie was al bijzonder mooi! De juiste beleving qua sfeer. Bij Miele kregen we van Joni informatie over verschillende modellen ovens. Ook hebben we alle ins en outs van de nieuwste wijnklimaatkoelkasten en afzuiging meegekregen en werd de kookplaat met volledige flexzone geïntroduceerd. Welke positie je je pannen ook plaatst, het werkt altijd! De vaatwassers met PowerDisk zijn ook ideaal, plaats de PowerDisk in de machine en het apparaat doseert zelf de juist hoeveelheid reinigingsmiddel. Als laatste demonstreerde de Miele kok nog het bakken van een biefstuk op een kookplaat die gekoppeld is aan je Ipad. De Ipad geeft de temperatuur van je kookplaat aan en laat je zien wanneer je biefstuk de pan in mag en gedraaid kan worden. Zo wordt het bakken van een medium biefstuk wel erg makkelijk!

Inspiratie bij House4Kitchen

 

Onze laatste stop was bij House4Kitchen. Hier brachten we onder andere een bezoekje aan Wave Design en Franke. De afzuiglampen van Wave Design zijn een lust voor het oog. Wave brengt nieuwe modellen op de markt, zoals de industriële kap met zwart stalen frame en accenten van leer, dit leer is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kan je de afzuiging volledig customizen naar je eigen smaak. De afzuiglamp met messing accenten is ook een mooi exemplaar! Chique, strak en bijzonder stijlvol! Franke brengt nu ook kokend waterkranen in het goud en brons, een mooi toevoeging!

Tot slot…

 

We hebben onze Duitsland trip traditioneel afgesloten bij de Kromme Hoek in Scherpenzeel. Zo’n beursdag is vermoeiend, maar vooral inspirerend en elk jaar zien we het weer als een ontzettend leuk uitje. Kom je eens langs in onze showroom? Wij houden ervan om je alle trends en ontwikkelingen persoonlijk te kunnen vertellen!