Referenties

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Van Laar

Een grondige verbouwing was de reden voor de familie Van Laar om een bezoek aan onze showroom te brengen. In de hele ruimte komt een goede symmetrie terug, dit zorgt ervoor dat het complete plaatje kloppend is.

Familie Van Kooten

Op zoek naar meer dan alleen een keuken voor hun penthouse belandde de familie Van Kooten bij adviseur Wilbrand aan tafel. De keuken is een mix van luxe en maatwerk

Familie Nijmeijers

De prachtige vrijstaande woning van de familie Nijmeijer is onlangs gebouwd met oog voor detail en straalt moderne klasse uit. Deze klasse zie je binnen terug, gecombineerd met een warme, persoonlijke twist

Royale leefkeuken

Een verhuizing vanuit Amsterdam naar een prachtige villa in Blaricum. In de eerste instantie had de familie kleine aanpassingen aan de nieuwe woning in gedachten.

Familie Arts

In de Archipelbuurt in Den Haag bewoont de familie Arts een prachtig pand dat in 1900 is gebouwd. De keuken bevond zich al in het souterrain, maar de wens was om meer openheid te creƫren in de ruimte.

Familie Huijgen

Al lange tijd was de wens van de familie Huijgen om de serre meer bij de keukenruimte te betrekken. Niet meer koken in een donkere hoek en de serre volop benutten voor de eettafel.

Bas en Eveline

Voor de Bas en Eveline hebben wij een uniek keukenontwerp mogen maken. De specifieke wens was dat het allemaal 'anders' mocht, en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Familie Van Hulzen

De familie Hulzen kwam bij ons binnen met tekeningen van de architect. Mooie plannen lagen op tafel; er werd een royale aanbouw gerealiseerd. Een verdubbeling van de keukenruimte.

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Familie Boom-Mijnlieff

Vroegere tijden herleven in deze monumentale boerderij. De landelijke, groene kleur ademt de sfeer van toen.

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie De Lange

Een prachtige monumentale woning vol oude details. De hoge kasten benadrukken het hoge plafond en het marmer geeft de keuken karakter.

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Familie De Witte

Deze prachtige woning staat tegen de dijk in een mooie, landelijk omgeving. Beetje bij beetje wordt de woning op geknapt naar de wensen van deze tijd.

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Familie Hetterschijt

Royaal herenhuis met veel sfeervolle elementen. De moderne keuken is daarentegen strak en heeft een riant kookeiland.