Referenties

Filter je keuze:
Stijlen +
Opstellingen +
Frontkleuren +
Merken +
Werkbladen +
Bijzonderheden +

Familie Geluk

De keuken is verplaatst naar het midden van de woning. De lange parallelopstelling benadrukt de lengte van de keuken.

Familie Hetterschijt

Royaal herenhuis met veel sfeervolle elementen. De moderne keuken is daarentegen strak en heeft een riant kookeiland.

Familie Boerma

Midden in de polder vinden we deze fantastische woning die in loop der jaren steeds meer gemoderniseerd is. Nu waren de woonkamer en keukenruimte aan de beurt.

Familie De Witte

Deze prachtige woning staat tegen de dijk in een mooie, landelijk omgeving. Beetje bij beetje wordt de woning op geknapt naar de wensen van deze tijd.

Familie Van Beek

De aparte kamer met wijn- en koffiemeubel is een verrassend element in deze ruimte. De gouden schouw is de eyecatcher van deze keuken.

Mevrouw Middendorp

Het prachtige nieuwbouwappartement van mevrouw Middendorp heeft een fantastisch uitzicht. Zo'n mooie woning verdient ook een prachtige keuken.

Familie Szenasi

Aan de rand van het bosrijke Otterlo staat de prachtige woning van de familie Szenasi. Deze woning heeft een royale keuken met bijzonder veel mooie details.

Familie Van Hulzen

De familie Hulzen kwam bij ons binnen met tekeningen van de architect. Mooie plannen lagen op tafel; er werd een royale aanbouw gerealiseerd. Een verdubbeling van de keukenruimte.

Familie Pronk

Toen de familie Pronk met uitgebreide verbouwplannen bij mij aan tafel schoof, wilden ze qua keukenontwerp verrast worden. Ik kreeg alle vrijheid in het bedenken van een unieke, maar ook praktische keuken

Familie Courtier

Het eindresultaat van de keuken bij de familie Courtier is een fijn voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is als er buiten de kaders gedacht wordt. Zo is er uiteindelijk een ontwerp gepresenteerd dat direct in de smaak viel.

Bas en Eveline

Voor de Bas en Eveline hebben wij een uniek keukenontwerp mogen maken. De specifieke wens was dat het allemaal 'anders' mocht, en daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

Familie Eckeveld

De fronten zijn gebeitst en hebben daardoor een mooie, matte uitstraling. Dit wordt versterkt door het contrast met de witte stollen en het lichte werkblad.

Familie Van de Meulen

Deze frisse, moderne keuken is voorzien van genoeg karakter en sfeer. De maatwerkkeuken straalt zowel rust als gezelligheid uit.

Familie De Zwarte

Een voormalige dokterswoning boordevol karakter. De uitgestrekte keuken is strak, maar niet hypermodern, en beschikt over een royale eethoek.

Familie Van Velthuizen

De uitbouw gaf ruimte voor een uitgebreide woonkeuken mét eethoek. Verschillende elementen geven deze keuken een luxe uitstraling.

Familie Ruiter-Koopmans

Een uniek pand vraagt om een unieke keuken. Het bruine, marmeren werkblad steekt prachtig af tegen de natuurlijke houtaccenten en de gietvloer.

Familie Verdouw

De familie Verdouw kocht een riante woning waar ontzettend veel aan gedaan moest worden. Zowel van binnen als de buitenzijde van de woning was dringend toe aan een flinke update.

Familie Boom-Mijnlieff

Vroegere tijden herleven in deze monumentale boerderij. De landelijke, groene kleur ademt de sfeer van toen.

Familie Ozum

De familie Ozum kwam bij ons binnen met duidelijke wensen over hun keuken. In de eerste instantie is er nog de mogelijkheid van een eilandopstelling besproken.