“Goed geregeld, voor jou en de huurder

Informatie voor
Particuliere beleggers

Voor een keuken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij begrijpen dat je als belegger geen extreem luxe keuken wilt laten plaatsen met een bijzonder ontwerp, aangezien je de kosten waarschijnlijk niet terugverdiend. Je wilt de woning echter wél voorzien van een keuken met een degelijke kwaliteit, want je zit niet te wachten op problemen. Bij ons schaf je voor een goede prijs een gedegen keuken aan.

Eén of meerdere keukens?

Het maakt voor ons niet uit of je één of meerdere keukens bij ons koopt. Onze core business bestaat uit het ontwerpen van particuliere keukens, maar we hebben inmiddels ook veel ervaring met plaatsen van seriematige keukens voor nieuwbouw- en recreatieprojecten. We zien ook vaak dat een oud bedrijfspand wordt verbouwd tot een appartementencomplex. Wat je wensen ook zijn, bij ons krijg je ruime keuze uit verschillende stijlen, materialen en kleuren. Ook denken we mee over de ideale indeling voor jouw huurwoning(en).

Gehele keukentraject

Wij nemen het gehele keukentraject op ons, van ontwerp tot technische tekeningen en montage. Zodra je de keuzes over het ontwerp gemaakt hebt en de keuken definitief is, heb je dus weinig omkijken meer naar de keuken. Wij zorgen ervoor dat de keuken volgens planning geplaatst wordt, zodat de huurder tijdig van de keuken (en de rest van de woning) kan genieten.

 

Loopt de huurder naar verloop van tijd toch ergens tegenaan, bijvoorbeeld doordat een apparaat in storing schiet of omdat een kastje niet meer lekker sluit? Dan kunnen jij of de huurder altijd bij onze serviceafdeling terecht.