“Ontspannen genieten in een Velthuizen keuken

Informatie voor
Parkeigenaren

De keuken is één van de belangrijkste ruimtes in een vakantiewoning. Het design bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de woning, en een keuken die fijn in gebruik is resulteert in een positievere vakantie-ervaring. Met een keuken die van alle gemakken is voorzien, keren jouw bezoekers ontspannen en uitgerust terug naar huis na een heerlijke vakantie.

Passend ontwerp

Een fraaie vakantiewoning vraagt om een hoogwaardige en stijlvolle keuken. Daarom gaan we graag op zoek naar maatwerkoplossing voor jouw vakantiepark. Bij ons vind je geen standaardkeukens; wij maken een passend ontwerp binnen de mogelijkheden van de ruimte. 

 

In onze showroom vind je de uitgebreide mogelijkheden in kleuren en materialen. Van matzwart tot hoogglans wit en van hout tot fenix; we laten je graag alle mogelijkheden zien. Wij werken samen met één Nederlands en twee Duitse keukenmerken. Solide materialen met een beproefde betrouwbaarheid. En ook wat apparatuur betreft is de keuze royaal. Of het nu gaat om een oven met drie of dertig functionaliteiten, we staan achter de kwaliteit van ieder product dat we verkopen.

De ervaringen van
Rik Bouwman
(Kempen Recreatie)

“Tien jaar geleden hebben wij een grote bestelling bij Velthuizen Keukens gedaan en sindsdien is het niet meer overgegaan! Het zakelijke team adviseert ons over het ontwerp en de stijl, waardoor het echt een totaalconcept wordt. Daarnaast word je volledig ontzorgd. Nadat de keuzes voor de keukens zijn gemaakt, nemen zij het keukengedeelte compleet over. Ik heb erg goede ervaringen met de projectbegeleiders en de monteurs. Het zijn echte vakmannen die van hard werken houden en veel kennis hebben.”

Service

Ook wanneer jouw vakantiepark up and running is, kun je op ons rekening. In een keuken die veel wisselende gebruikers kent is de kans op schade of problemen groter dan gemiddeld, ondanks het gebruik van degelijke en duurzame materialen. Gelukkig kun je altijd rekenen op onze service. Zo geven we 5 jaar garantie op de montage, en krijg je ook jarenlange garantie van onze keuken- en apparatuurleveranciers. En in het geval van noodgevallen, zoals lekkage, doet onze serviceafdeling er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.

De ervaringen van
Jurjen van Dijk
(Soof Heuvelrug)

“Via mijn compagnon kwam ik bij Velthuizen Keukens terecht. Het proces liep zeer voorspoedig en we merkten al snel dat we op dezelfde golflengte communiceerden. Samen met Velthuizen Keukens willen wij het hoogst haalbare nastreven voor duurzame vakantiewoningen. De planning en montage sluiten ook perfect aan. Ze schakelen bij Velthuizen Keukens snel en zijn flexibel en de montageploeg denkt mee in de uitvoering. ”