“Een goede samenwerking als basis voor succes

Informatie voor
Parkbouwers

Of het nu gaat om één, tien of honderd vakantiewoningen; een goede samenwerking tussen alle betrokken partijen is essentieel voor een succesvol eindresultaat. Wij houden de lijnen graag kort om snel te kunnen schakelen, dus werken wij met één aanspreekpunt én een eigen montageteam. Op die manier voorkomen we dat het project vertraging oploopt.

Vast aanspreekpunt

Nadat het ontwerp van de keukens is bepaald en de order getekend is, wordt het project overgedragen aan de projectbegeleider. Hij is vanaf dat moment verantwoordelijk voor de planning en de technische aspecten van de keuken. Bij vragen rondom de keukens kun je dan ook altijd bij hem terecht.

 

De projectbegeleider levert allereerst duidelijke installatietekeningen bij je aan. Hij controleert de order op technisch gebied, en ook bij het bestellen worden de keukens nog eens grondig doorgenomen met de orderverwerker. Op deze manier worden fouten zoveel mogelijk voorkomen. Daarnaast zorgt de projectbegeleider dat de planning van de keuken afgestemd wordt met de voortgang van de bouw. Levert die vertraging op? Dan proberen we hier zo flexibel mogelijk mee om te gaan.

De ervaringen van
Robert Middendorp
(Solidhome)

“Onze woningen worden in onze werkplaats gebouwd, zodat ze kant-en-klaar opgeleverd kunnen worden bij de klant. De keuken wordt volledig geregeld door Velthuizen Keukens. Als de klant bijvoorbeeld andere fronten wil, verzorgen zij dit en hebben wij daar geen omkijken naar. De monteurs van Velthuizen Keukens komen vervolgens de keukens in onze werkplaats monteren. Het zijn echte vakmannen die zelfstandig te werk gaan!”

Vaste monteurs

Wanneer de keukens geleverd zijn op de locatie, is het aan onze monteurs om deze feilloos te monteren. Afhankelijk van de grootte van het project kan dit soms wel maanden in beslag nemen. Om het project zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, zorgen wij dat altijd dezelfde monteurs op het park lopen. Dat is voor ons geen probleem, want wij beschikken over een eigen montageteam met kundige monteur. Het werken met vaste monteurs creëert efficiëntievoordelen en voorkomt onnodige vragen.