Scroll verder

OostStreeck

OostStreeck is een grootschalig nieuwbouwproject in het oosten van Nijkerk. Bij de ontwikkeling wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de natuur, waardoor de wijk een verlengstuk wordt van het omliggende groen. Omvangrijke waterpartijen en groene oevers maken project OostStreeck een thuis voor mens én dier. Ondanks de natuurlijke insteek zijn alle voorzieningen binnen handbereik. OostStreeck wordt namelijk vlakbij het centrum van Nijkerk gebouwd, maar ook Amersfoort is dichtbij.

 

Nieuwbouwproject OostStreeck kent een grote verscheidenheid aan woningtypes. Onder de 165 wooneenheden vallen onder andere rijwoningen, tweekappers, vrijstaande villa’s en appartementen. Ook is er plaats voor levensloopbestendige woningen voor ouderen, compacte appartementen voor jongeren en (sociale) huurwoningen. Met het oog op de omliggende natuur worden de woningen duurzaam gebouwd. Zo zijn de wooneenheden gasloos, en waar mogelijk voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarmingen.

 

Waar let je op bij een keuken in project Ooststreeck?

 

Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk een nieuwe keuken. In korte tijd moet je veel keuzes maken. Daarom helpen we je graag met de keukenverkenner, die je antwoord geeft op de belangrijkste keukenvragen.

 

  • • Ontdek de bepalende factoren aan de hand van 5 vragen
  • • Ontvang een uitgebreid verslag in de vorm van een e-book (PDF)
  • • Laat je inspireren op 8 verschillende aspecten

 

Een keuken in project OostStreeck

Velthuizen Keukens is als keukenleverancier officieel aan project OostStreeck in Nijkerk verbonden. Wij werken dan ook nauw samen met projectontwikkelaar SamenThuis en met Bouwbedrijf Kreeft, die het project zal realiseren. Door de lijnen met de projectontwikkelaar en de aannemer kort te houden, kunnen we snel schakelen. Uiteindelijk monteert ons eigen montageteam jouw keuken. Zien we je snel in de showroom?

Een woning gekocht

op OostStreeck?

Maak een afspraak!

"Zie ik je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"


Mark Adviseur