Scroll verder

Boschzicht

Boschzicht is een nieuwbouwproject op een bijzondere locatie. Het komt namelijk op de plek van de gelijknamige horecagelegenheid. Iedere Scherpenzeler heeft wel een bruiloft, verjaardag of andere feestje in Partycentrum Boschzicht meegemaakt. Maar aan alles komt een einde. Op deze prachtige plek, gelegen tegenover park Huize Scherpenzeel, worden namelijk negen moderne appartementen en twee tweekappers gebouwd.

 

De appartementen in nieuwbouwproject Boschzicht krijgen de beschikking over een ruim balkon, met uitzicht op het park. Alle appartementen hebben een praktische indeling en beschikken over een eigen parkeerplaats, terwijl de twee-onder-een-kapwoningen 2 parkeerplaatsen op eigen terrein hebben. Duurzaamheid staat in project Boschzicht hoog in het vaandeel. Uiteraard worden warmtepompen en zonnepanelen toegepast, maar ook met de natuur wordt rekening gehouden. Zo worden nestvoorzieningen voor vogels in de gevels opgenomen, en wordt de omgeving verreikt met groen.

 

Vanaf Boschzicht loop je zo de natuur in. In Scherpenzeel en omgeving geniet je van verschillende wandelpaden en fietsroutes. Daarnaast zijn supermarkten, restaurants, winkels, scholen en sportclubs binnen 5 minuten fietsen bereikbaar. De bereikbaarheid van Scherpenzeel is ideaal door de gunstige ligging aan de N224. Binnen 15 minuten ben je op de A30 of A12, en steden als Veenendaal, Ede en Amersfoort zijn binnen handbereik. Binnen een kwartier sta je ook op intercitystation Veenendaal-De Klomp, met een directe treinverbinding naar onder andere Arnhem en Utrecht.

Een keuken in project Boschzicht

Velthuizen Keukens is als keukenleverancier officieel aan project Boschzicht in Scherpenzeel verbonden. Wij werken nauw samen met Bouwbedrijf Osnabrugge, die de woningen in project Boschzicht zullen bouwen. Door de lijnen met de aannemer kort te houden, kunnen we snel schakelen. Uiteindelijk monteert ons eigen montageteam jouw keuken. Zien we je snel in de showroom?

Een woning gekocht

in Boschzicht?

Maak een afspraak!

"Tot snel in onze showroom!"


Danny Adviseur