Scroll verder

Beekweide Fase 8

Fase 8 van nieuwbouwproject Beekweide gaat van start.  Project Beekweide ligt in het noorden van Renswoude tussen de Fliertse Beek, de Ubberschoterweg, het Dickerijsterlaantje en Sportpark De Hokhorst. De Nieuwbouwwijk ligt dichtbij het centrum van Renswoude en is prachtige vormgegeven met diverse speeltoestellen, prachtige groenzonesen bruggen over de watergangen.

In samenwerking met gemeente Renswoude heeft De Bunte Projecten een woningbouwplan ontwikkeld in dit project. Het aanbod van deze woningen is divers. Van royale vrijstaande woningen met garage tot betaalbare middenwoningen met riante achtertuin. De woningen vormen de afronding van het tweede gedeelte van Beekweide. Het plan bestaat uit 30 woningen, waarvan 10 koopwoningen en 20 huurwoningen van het gemeentelijk woningbedrijf Renswoude.

Heb jij één van de tien koopwoningen weten te bemachtigen? Dan komen wij graag in contact met je voor een passend keukenontwerp. Wij zijn aangesloten bij dit project en dankzij onze lange samenwerking met De Bunte Projecten en Bouwbedrijf Kreeft kunnen wij snel schakelen en houden we de lijnen kort. Ook zal eventueel meerwerk direct door ons inzichtelijk gemaakt worden en word standaard leidingwerk kosteloos verlegd.

 

Een huis gekocht in dit project?

Johan helpt je graag verder.


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook