“Met plezier ontwerpen wij ook jouw nieuwe keuken in Ede!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Ede?

Kom ons bezoeken!

Als je in Ede rondloopt kom je vanzelf terecht op het Marktplein in het centrum. Daarnaast staat Ede bekend vanwege de luchtlanding in 1944, waardoor de Ginkelse Heide jaarlijks duizenden bezoekers trekt tijdens de herdenking hiervan. Maar als inwoner van Ede is jouw huis waarschijnlijk het allerbelangrijkst. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Vanuit Ede rijd je in 20 tot 30 minuten naar onze showroom in Woudenberg. En daar kijk je je ogen uit! Wist je dat er al heel veel Velthuizen keukens in Ede staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. Hier hebben wij verschillende keukenopstellingen staan, zodat jij inspiratie op kunt doen. Jouw droomkeuken bestaat natuurlijk uit de beste merken. In onze showroom hebben wij dan ook meer dan genoeg keuken- en apparatuurmerken staan. Denk aan onder andere Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je nieuwe keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Wij zijn ervan overtuigd dat een nieuwe keuken staat voor beleving. Je maakt in jouw keuken momenten mee die je je later nog zult herinneren. Gezellig samen koken of in de ochtend rustig opstarten: de keuken wordt meestal veel gebruikt. Een keuken waar je tot op de details tevreden mee bent is dus geen overbodige luxe. Wij luisteren naar jouw wensen. Dat begint al in onze showroom. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Of bekijk de keukens uit de showroom en die van tevreden klanten op onze website, en maak direct een afspraak.

Keuken in Ede Keuken Ede Ede keuken Keuken in Ede

De moderne keuken in zijn optima forma, voorzien van alle gemakken.

“Denk je aan een moderne keuken, dan komen de woorden wit, hoogglans en greeploos al snel naar boven. Er zijn nog veel meer mogelijkheden bij een...


Bekijk de foto's

“Mooi lijnenspel bij deze moderne keuken in Ede

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? We nemen dan ook echt de tijd voor je; houd er rekening mee dat het eerste gesprek ongeveer 2,5 uur duurt. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk? Dan gaat de adviseur, na afloop van het gesprek, aan de slag met een 3D-tekening voor jouw nieuwe keuken. Tijdens de tweede afspraak presenteert hij het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien. Vervolgens gaan jij en jouw adviseur kijken naar de gemaakte keuzes van indeling, fronten, werkblad en accessoires en gaan jullie ook dieper inzoomen op apparatuur.

Transparante prijzen

In dit tweede gesprek bieden we je ook de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Als jij helemaal tevreden bent met het plan voor jouw nieuwe keuken, maken jij en jouw adviseur de keuken definitief. Vervolgens gaan onze projectbegeleiders en orderverwerkers voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met grote precisie. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een nieuwe keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Daarom nemen wij ook de tijd voor jouw wensen, ideeën en vragen. Wij geloven in kwaliteit. Jij kunt er dus vanuit gaan dat je lang van je keuken kunt genieten. Wil je alles met eigen ogen zien? Kom dan eens langs. Woudenberg ligt op nog geen half uur rijden van Ede. Voordat je het weet sta je in onze showroom, onder het genot van een hapje en een drankje.

WerkwijzeInmeten keuken3D-tekening keukenFacturatie keuken

Op zoek naar een keuken in Ede?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Ede staat jouw keukenwens centraal!”