Scroll verder

Beleef de Food & Inspiratiedag op zaterdag 27 mei!

Eindelijk! Dit jaar is onze Food & Inspiratiedag er weer. De laatste keer dat wij deze dag konden organiseren was in 2019, maar dit jaar is het weer een groot feest voor jong en oud! Tussen 10.00u en 15.30u hebben we ontzettend leuke activiteiten, zowel op ons parkeerterrein als in onze showroom. Op het kinderplein kan je met een gerust hart je kinderen achterlaten, terwijl jij onze showroom bezoekt. Voor hen is er een springkussen, knutseltafel, verschillende boerderijdieren en nog veel meer. Hier vermaken zij zich wel! In de showroom vind je onder meer kookdemo’s van chef-koks, een bier- en wijnproeverij en het Velthuizen Verbouw-team. Laat je inspireren door alle keukens en de unieke Inspiratiewoningen, maar neem ook een kijkje achter de schermen!

 

Maak je op onze Food & Inspiratiedag een afspraak? Dan profiteer je ook nog eens van onze gratis demontage actie t.w.v. € 725. Daarnaast valt er een Quooker kokendwaterkraan te winnen, inclusief installatie door één van onze monteurs. Zien we je de 27e tussen 10.00u en 15.30u?

 

Activiteiten

Kleurplaatactie

 

Wat is er te doen?

 

Proef en beleef de Food & Inspiratiedag in en om onze showroom! Zo vind je binnen een stand van Quooker, waar je alles over de kokendwaterkraan te weten komt. Je kan er zelfs één winnen! Daarnaast vinden er twee kookdemonstraties plaats; op de begane grond gaat een chef-kok los op de apparatuur van NEFF, terwijl je op de eerste verdieping een chef-kok van ATAG kan bewonderen. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan een drankje. Neem een lekkere kop koffie van versgemalen koffiebonen, doe mee aan een bierproeverij of keur een wijntje bij de Meisjes van de Wijn!

 

Natuurlijk kan je ook alle 26 showroomkeukens op je gemak bekijken, of laat je aan de hand nemen door één van onze adviseurs! Vergeet daarbij zeker niet onze verdiepingsvloer te bekijken, want hier vind je de nieuwe Velthuizen Inspiratiewoningen. Een uniek concept met drie volledig ingerichte benedenverdiepingen. Hier doe je niet alleen inspiratie op voor jouw nieuwe keuken, maar ook voor de rest van het huis! Bij de woningen staat ook ons Velthuizen Verbouw-team voor je klaar; zij geven je graag advies rondom jouw keukenverbouwing. Of ontvang gratis interieuradvies van Brouwer, de woonwinkel van Woudenberg! Tijdens de Food & Inspiratiedag krijg je ook de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen. We laten je zien waar we werken, maar ook waar we onze pauzes en vrijdagmiddagborrels doorbrengen.

 

Ons parkeerterrein wordt op 27 mei omgetoverd tot een groot kinderplein. Voor alle leeftijden is er wat te doen. De kinderen hun energie kwijt op het springkussen mét glijbaan, maar ook in alle rust kleuren aan de knutseltafel. Daarnaast hebben we een kinderboerderij geregeld, zodat er lekker geknuffeld kan worden met de boerderijdieren. Naast het kinderplein neem je plaats op het strand om rustig bij te komen van alle inspiratie, en er staat ook een zomerse ijscokar klaar om even af te koelen.

Kleurplaatactie

 

Tijdens de Food & Inspiratiedag kunnen jouw kinderen meedoen aan de kleurplaatactie. Op de knutseltafel liggen kleurplaten en potloden klaar om lekker te kleuren. Kunnen jouw kinderen niet wachten, of willen ze met hun eigen potloden kleuren? Download dan nu de kleurplaat via de link hieronder, om kom ‘m ophalen in onze showroom! Inleveren kan op de Food & Inspiratiedag, of tijdens onze openingstijden in de showroom.

 

Download de kleurplaat

Voldoende geïnspireerd?
Maak direct een afspraak!

"Ik zie je graag in de showroom tijdens de Food & Inspiratiedag!"


Martijn Gastheer