Scroll verder

Weg met de baas 2022

Afgelopen maandag zijn we met z’n allen de hele dag op pad geweest, ons jaarlijkse teamuitje stond op het programma. En we hebben er weer een flink feestje van gemaakt hoor! Oké, als je het ons vraagt hadden wij misschien stiekem gehoopt op een lekkere temperatuur en zo’n heerlijk, herfstig zonnetje. Maar uiteindelijk zijn we er gewoon voor gegaan en is deze dag alles behalve in het water gevallen!

 

Lelijke eendjes

 

Om 9.00 uur kwam de dubbeldekker van Van Vlastuin Tours bij ons voorrijden om ons naar de eerste locatie te brengen. In Bunnik bij Fort Vechten stonden vrolijk gekleurde eendjes klaar. De startlocatie van Duckcity is echt leuk. Ook al regent het, al die kleuren zorgen er wel voor dat je vrolijk wordt. Sterker nog, je mist de zon niet eens! Na de koffie kregen we een korte uitleg en konden we de lelijke eendjes starten. Bij Duckcity is het mogelijk om een puzzeltocht of spel bij te boeken. Wij deden dit niet, Wilbrand en Martin hadden zelf een route uitgestippeld. Wel kregen we een goed gevulde tas mee voor de pauzestop onderweg.

Avontuur op de botters

 

Aan het begin van de middag bracht de chauffeur ons naar Bunschoten-Spakenburg. We werden opgewacht bij ’t Schippershuys, waar wij botters hadden geboekt. Toen wij aan begin van de dag het programma vertelden, keken verschillende collega’s al behoorlijk zorgelijk… Zeilen? Met dit weer? Maar poncho’s aan en gaan! In totaal gingen we met vier botters het IJsselmeer op, het was fantastisch! De schippers die er een feestje maakten, de heerlijke schippersborrel en verse haring. En niet te vergeten het zeilen op zo’n oude botter, een geweldige beleving!

Smakelijke afsluiter

 

Eenmaal terug in de haven stond er bij ’t Schippershuys een barbecue voor ons klaar. Ook werd er verse lekkerbek en schol gebakken. Waarschijnlijk zeggen de foto’s al genoeg, de sfeer zat er goed in!

 

Later, terwijl we op de bus stonden te wachten, deed Justin nog even een poging om in de aandacht te komen bij de IJsselmeervogels. Het kan haast niet anders of hij heeft inmiddels al een telefoontje van de club ontvangen.😉

 

We hebben weer een fantastische dag beleefd met elkaar. Mooie herinneringen nemen we mee naar huis en we zijn ook nog eens een geweldige quote van één van de schippers rijker: ‘De kwaliteit van ons product duurt voort als de prijs allang is vergeten’. En zo is het maar net!

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook