Scroll verder

Weg met de baas 2021

Afgelopen maandag was het weer zo ver; weg met de baas 2021! Wij vinden het belangrijk om op zijn minst één keer per jaar een activiteit te ondernemen met elkaar. Zeker dit jaar, want we hebben natuurlijk een behoorlijk pittig jaar achter de rug. Nu wat betreft de verbouwing van onze showroom de grootste drukte achter de rug is, waren we allemaal ontzettend toe aan een ontspannend uitje met elkaar. Wel besloten we, omdat er in december een grote officiële opening van onze nieuwe showroom op de planning staat, het dit jaar wel iets kleiner aan te pakken. Alhoewel, kan je een heerlijk buffet voor bijna 100 personen klein noemen?

 

Geniet hieronder even mee van de foto’s!

Logisch nadenken

We startten begin van de middag met een teambuildingactiviteit. Paul van Games4teams had een mooi programma in elkaar gedraaid om ons een flinke tijd bezig te kunnen houden. Als eerst deden we een ‘escaperoom-achtig’ spel. Er was heibel in de keuken, aan de hand van allerlei hints en codes moesten we ontdekken wie samen die heibel hadden, waar ze waren, en wat er precies aan de hand was. Een beetje creativiteit en logisch nadenken was hier wel bij nodig. Nadat de winnaars van deze ronde hun prijs binnengehaald hadden, was er nog een spellenparcours klaargezet. In verschillende teams gingen we uiteraard allemaal voor de winst. Bij deze ronde waren het Wilbrand, Timon, Roy en Gijsbert die de prijs pakten. Maar of dat helemaal eerlijk gegaan is!? 😉

Een heerlijke afsluiter

’s Avonds werden we verwacht bij Restaurant De Hof in Renswoude. Voor het diner was de aanhang ook uitgenodigd, wel net zo gezellig vonden wij. De Hof heeft een gigantische metamorfose ondergaan de afgelopen tijd! Ze hebben flink aan de weg getimmerd en het interieur ziet er fantastisch uit. De kwaliteit van het eten en drinken was echt top. Wat ons betreft is Restaurant De Hof een absolute aanrader. Het voorgerecht werd in klein porties aan tafel opgediend. Daarna een heerlijk uitgebreid buffet met uiteraard als afsluiter het ijsbuffet. Wat een topavond!

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak