Scroll verder

Vanaf 1 november: Velthuizen Keukens én Badkamers!

Eind dit jaar is het zover: Velthuizen Keukens & Badkamers! De plannen lagen er al een paar maanden, of eigenlijk al een paar jaar, maar ze zijn eindelijk concreet geworden. Vanaf 1 november 2024 helpen wij je graag met de realisatie van jouw droomwoning. Niet alleen meer met jouw prachtige keuken, droominterieur of grondige verbouwing, maar óók met jouw schitterende badkamer.

 

In dit blog houden we je op de hoogte van de ontwikkeling van onze badkamertak. We nemen je mee vanaf het moment dat we met het team aan onze badkamerdroom zijn gaan werken, begin 2024. We laten je onder andere zien hoe we 450 vierkante meter aan badkamershowroom gaan plaatsen, wat het nieuwe logo wordt, en alles daaromheen tot het moment van de opening in november 2024. Veel lees- en kijkplezier!

De verbouwing is begonnen!

17 juni 2024. We zijn gestart! Afgelopen week is de verbouwing van de badkamershowroom begonnen. Inpandig is de muur opgetrokken tussen de Hubo en het nieuwe gedeelte waar de badkamers komen. Direct werd zichtbaar hoe royaal de showroom opgebouwd kan gaan worden. Aan de zijkant van ons pand zijn een viertal ramen gemaakt voor extra daglicht en inmiddels is het plafond zwart gespoten.

 

De eerste 3D-ontwerpen

7 juni 2024. De eerste 3D-ontwerpen zijn klaar! Wat is het gaaf om steeds meer een beeld te krijgen van wat we straks in de showroom te zien krijgen. De selectie foto’s is slechts een kleine sneak peek, maar kom zeker een keer terug voor meer foto’s!

Een nieuw logo

8 mei 2024. Drie jaar geleden hebben wij onze nieuwe huisstijl laten ontwikkelen, en daar hoorde ook een nieuw logo bij. Nog altijd zijn wij ontzettend blij met onze huisstijl, omdat het perfect onze identiteit en kernwaarden weerspiegeld. Daarom hebben wij ervoor gekozen om met deze huisstijl verder te gaan. Maar het logo kan uiteraard niet hetzelfde blijven, maar wat moet het dan wel worden?

 

Na heel wat uurtjes overleggen over de naam, zijn er een aantal logodesigns gemaakt. Hoewel het om een kleine aanpassing ging, waren de meningen toch verdeeld. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het logo met het streepje ertussen!

 

Maar… Tot de opening van de badkamershowroom blijven wij nog even ons huidige logo gebruiken. Nog even geduld dus!

Onze droom delen

30 april 2024. Ben jij tijdens de Lenteweek in de showroom? Dan kun je deze wand niet missen! Dit is de eerste keer dat we officieel communiceren over onze badkamerdroom. Achter de wand komt straks een badkamershowroom met bijna 500 vierkante meter aan inspiratie. De foto’s in de wand geven al een kleine indruk van wat je mag verwachten!

Alles op papier zetten

18 april 2024. Langzamerhand beginnen de showroombadkamers vorm te krijgen. Vol enthousiasme is de projectgroep ‘Showroom’ begonnen met het schetsen van de opstellingen. Binnenkort gaan zij aan de slag met nieuwe software, zodat de ideeën vertaald kunnen worden in prachtige 3D-tekeningen!

De start van iets moois

31 januari 2024. Het is tijd voor de aftrap van Velthuizen Badkamers! Vandaag zijn de eerste plannen binnen ons team gedeeld. Van marketing tot projectbegeleiding en van verkoop tot montage en service; vanuit alle afdelingen wordt er meegedacht.

 

Hoewel bijna alles nog uitgewerkt moet worden, is er al wel een globale plattegrond. In de verschillende ‘kooien’ gaat plaats zijn voor volledige badkameropstellingen, toiletten, inspiratieruimtes en nog veel meer. De precieze invulling moet later natuurlijk ingevuld worden.