Scroll verder

Under construction

In dit blog houden we je op de hoogte van alle zaken rondom de uitbreiding van onze showroom. We zitten in een fase waarin we net de sleutel ontvangen hebben, de grote klus is begonnen! Regelmatig plaatsen we nieuwe updates, dus kom zeker nog eens terug.

Update 18-09-2019

Voor wie regelmatig bij ons binnen loopt zal het wel gemerkt hebben: wij groeien uit ons jasje! Zowel de showroom als de kantoorruimte is te klein geworden voor de hoeveelheid mensen die dagelijks actief zijn. De zoektocht naar een ander pand is al een behoorlijke tijd aan de gang. En dat viel niet mee! Stiekem zijn we gehecht aan deze plek, maar voor het uitbreiden van het aantal vierkant meters dat wij voor ogen hadden waren we bijna genoodzaakt om uit te wijken naar grotere plaatsen als Amersfoort of Veenendaal.

Totdat op zekere dag bleek dat de Peugeot garage zou gaan verhuizen. Zij gaan een nieuw pand bouwen op het industrieterrein achter de Hoogvliet in Woudenberg. Voor ons is dat perfect! Nu mogen we het eindelijk vertellen: het laatste kwartaal van 2020 hopen we te starten met de verbouwing om ook het gedeelte van de garage bij onze showroom te kunnen betrekken!

Inmiddels zijn we alvast gestart met de verbouwing van de bovenverdieping. De kantoren verhuizen tijdelijk naar een ander gedeelte boven de Hubo. Zo kunnen we de huidige kantoorruimte alvast omtoveren tot showroom en heeft de aftersales afdeling meer ruimte. Want wat is het vol!

Komende periode zal dus hectisch zijn… Maar alles met het uiteindelijke doel om onze klanten nog meer te kunnen bieden!

Update 09-10-2019

De verbouwing van de kantoren gaat hard! Alle kantorenruimtes zijn gemaakt en het elektra is aangelegd. Inmiddels is Schuurman Schilderwerken bezig alle wanden en de kozijnen een kleurtje te geven. Met drie man sterk gaan ze ervoor om het einde van deze week klaar te hebben. Alle kantoorruimtes krijgen andere kleurtjes en een wand met fotobehang. Daar heeft iedereen zelf een keuze in kunnen maken, het worden dus echt persoonlijke ruimtes. Nog even en we willen nooit meer naar huis! Ook blij zijn we met de kantineruimte, de wanden hebben deels de nieuwste woonkleur van 2020 gekregen, en mooie zacht groene tint. In de kantine komt een zes meter lange eettafel te staan, een pooltafel en uiteraard een complete keuken, die volgende week geplaatst wordt. Nog genoeg te doen, maar wat zijn we blij met het resultaat tot nu toe!

Update 11-12-2019

De kantoorruimte is af! Inmiddels werken wij alweer een aantal weken op onze nieuw plekken. Wat werkt het fijn! Ook de kantine is erg prettig, genoeg ruimte voor iedereen tijdens de lunch en er kon zelfs met gemak een pooltafel geplaatst worden. De verhuizing van alle kantoormeubulair was een hele onderneming, maar wel een top dag!

Update 03-09-2020

Wat is er veel veranderd sinds onze laatste update van dit blog in december vorig jaar! Toen vertelden we vol enthousiasme over de verbouwing en afronding van de kantoorruimtes en kantine. Wat waren we blij met alle ruimte die we hadden. Genoeg werkplekken voor iedereen en een kantine waar we allemaal in pasten. En blij zijn we nog steeds, dat wel! Maar wil je wel geloven dat de ruimte inmiddels weer te klein is? De extra werkplekken zijn inmiddels allemaal bezet. Gelukkig hebben we een goed vooruitzicht!

Eerder vertelden we al over de grootste verbouwing uit onze geschiedenis. Om je geheugen even op te frissen: binnenkort starten we met de verbouwing van de benedenverdieping. Deze is vrijgekomen en kunnen wij bij onze huidige bovenverdieping betrekken. Scrol even helemaal naar beneden in dit blog als je er nog meer over wilt lezen! Inmiddels zijn de plannen al in een vergevorderd stadium. We zitten om tafel met de architect voor een mooi plan. De bedoeling is dat zowel de binnen- als de buitenzijde de juiste uitstraling krijgt. Voor ons is het geweldig om straks een eigen entree te hebben omdat we zo invloed hebben op de sfeer die we uitstralen.

Bouwbedrijf Kreeft zal het laatste kwartaal van dit jaar starten met de werkzaamheden aan de benedenverdieping. Er zal een trap naar de bovenverdieping gerealiseerd worden en de kantoorruimtes verhuizen ook weer naar de andere kant. Het wordt een ingrijpende verbouwing, maar wat hebben we er zin in! Als alles volgens plan verloopt hopen we aan het begin van het tweede kwartaal van 2021 de opening van een geheel nieuwe showroom met jullie te kunnen vieren.

We pakken dit blog dus weer op waar we gebleven waren en zullen regelmatig een nieuwe update plaatsen met de vorderingen van de verbouwing. Kom je nog eens terug?

Update 01-12-2020

Vandaag was het dan eindelijk zover… de sleuteloverdracht van het nieuwe gedeelte van onze showroom! Een bijzonder moment, en tegelijk het startsein van een enorm drukke periode. Want het is duidelijk dat er ongelofelijk veel gebeuren moet. Zowel van binnen als buiten zal het pand een ware metamorfose ondergaan. De verwachting is dat de hele verbouwing tot zeker het derde kwartaal van 2021 gaat duren.

Terwijl er achterin het pand al een begin gemaakt wordt met de eerste werkzaamheden, gaan we het voorste gedeelte, wat eerder de showroom van de Peugeot dealer was, gebruiken als tijdelijke kantoorruimte voor de after sales afdeling. Dit is hard nodig gezien de groei van het team. Nog deze week hopen we alle bureaus en computers opnieuw verhuist te hebben!

En mocht je denken dat het bij ons van de ‘grote hoop’ gaat. Onze geluidsschermen zijn het levende bewijs dat dit niet zo is! We wilden een oplossing voor de akoestiek in de nieuwe kantoorruimte, maar omdat het om iets tijdelijks gaat, moest het budget technisch natuurlijk wel verantwoord zijn. Zo zijn we gekomen op een aantal pallets, flink wat eiertrays en wat MDF. Creatief, budgetvriendelijk én ook nog eens effectief.

Inmiddels zijn ook alle nieuwe showroomkeukens gepresenteerd. Maar liefst 20 keukens in veel verschillende stijlen, opstellingen en kleuren. Adviseurs Eliza, Johan Bogerd en Wilbrand hebben een enorme berg werk verzet om al deze keukens te ontwerpen en uit te werken. En flinke klus, omdat wij zoveel mogelijk diversiteit willen laten zien qua uitstraling, apparatuur en materialen. Wij zijn er razend enthousiast over, en kunnen eigenlijk niet wachten tot de keukens er daadwerkelijk staan. In elk geval werkt de hele verbouwing ontzettend motiverend, zeker in deze periode van de lockdown. Het zien van de ontwikkelingen rondom de verbouwing en mogen uitkijken naar een bijzonder mooie showroom waar wij straks jullie als klant weer mogen ontvangen maakt ons meer dan dankbaar!

Update 26-01-2021

We zijn los! In de tweede week van januari is onze verbouwing officieel van start gegaan. Van buiten is er nog niet veel van te zien. Alles speelt zich aan de achterzijde van het pand af. Op dit moment wordt er een verdiepingsvloer gemaakt boven het achterste gedeelte van de Hubo. Er is een enorm stalen bouwwerk gerealiseerd dat straks onze kantine én kantoorruimte gaat dragen en de vloer is gelegd. Nu zie je pas wat een enorme oppervlakte we straks tot onze beschikking hebben. Genoeg ruimte voor iedereen!

Update 17-02-2021

De verbouwing verloopt ontzettend voorspoedig! Werkbussen met vakmannen rijden af en aan, en de kozijnen voor de voor- en zijgevel zijn geleverd. Dat er een verbouwing aan de gang is, kan je nu ook aan de buitenzijde van het pand zien.

Inmiddels zijn alle wanden rondom de hele showroom en de nieuwe kantoor- en kantineruimte dicht gemaakt. In het nieuwe gedeelte is een geluiddempende vloer gelegd. Op dit moment word er hard gewerkt aan de voorbereidingen voor het plaatsen van de kozijnen. Er zijn enorme gaten in de zijgevel gemaakt waar de raampartijen moeten komen. Een flinke klus, maar wij hebben straks van achter onze bureaus een fantastisch uitzicht!

Update 23-02-2021

Het nieuwe gedeelte krijgt steeds meer vorm! Op dit moment worden er frames geplaatst, waardoor duidelijk te zien is waar de verschillende ruimtes zoals de kantine komen. Vooral het middenstuk met ronde vormen is spectaculair om te zien. In dit gedeelte komen naast de toiletten en een douche ook de kopieerruimte en een focus/stilteruimte. Dat laatste is natuurlijk ideaal voor als je even een rustige plek zoekt voor een telefoontje of een pittig gesprek.

Er is ook hard gewerkt in het kantoor- en kantinegedeelte. Alle muren staan en de ruimtes hebben vorm gekregen. Op dit moment worden de toiletten en de doucheruimte betegeld. We hebben gekozen voor witte langwerpige tegels tegen de wand met donkere voeg. Lekker retro! Verder zijn we afgelopen week op pad geweest om meubels uit te zoeken voor de kantine en het gedeelte bij de entree van de showroom. Ontzettend leuk, maar daarover later meer!

Update 24-03-2021

Het loopt op rolletjes! Inmiddels is er begonnen met de werkzaamheden in de oude werkplaats. De oude wasplaats is voor een groot gedeelte afgebroken en nieuwe muren zijn geplaatst. Op de plek van de oude wasplaats komt de trapopgang naar het kantoor- en het kantinegedeelte, dit wordt dus de personeelsingang. Ook achterin zijn muren geplaatst, hier komt de trap die de bovenverdieping van de showroom straks met de benedenverdieping gaat verbinden.

De kantoorruimte is klaar! Alle wanden hebben de juiste kleur en de vloerbedekking is gelegd. Uiteraard moet er hier en daar nog wel extra sfeer in gebracht worden, maar daar gaan we de komende tijd meer aandacht aanbesteden. Een gedeelte van het after sales- en verkoopteam zit al in de nieuwe kantoorruimte. Verhuizen van deze werkplekken was noodzakelijk omdat er ook een start is gemaakt met het verbouwen van de voormalige showroom van de Peugeotdealer.

De nieuwe kantine kan nog niet in gebruik worden genomen. Er is al wel een dijk van een keuken geplaatst. Nu moeten de wanden en de vloer nog afgewerkt worden. Voor de kantine hebben we ook al het meubilair nieuw aangeschaft, als dat straks eenmaal geleverd wordt is het plaatje compleet!

Ook in het voorste gedeelte is een gat gemaakt, hier komt de trap voor onze klanten met daarnaast een lift. Hiervoor moest de spreekruimte die zich daar bevond, eerst afgebroken worden. De betonvloer werd in kleine blokken geslepen en met een hijskraan door het dakraam in het achterste gedeelte van de showroom gehesen. Een enorme operatie!

Op dit moment is onze showroom niet meer te bereiken via de oude ingang. Borden op het buitenterrein wijzen je de weg naar de tijdelijke ingang achter het pand. Via een brandtrap kom je dan in de kantoorruimte terecht en vanuit daar loop je de showroom in.

Update 05-05-2021

We kunnen gerust zeggen dat we het meest ingrijpende gedeelte van onze verbouwing achter de rug hebben. Het doorbreken van de verdiepingsvloer voor de trappenhuizen was absoluut een heftige klus! Nu deze openingen eenmaal gemaakt zijn, krijg je al een veel duidelijker beeld hoe de precieze indeling van de showroom straks gaat worden. Achterin de showroom is een doorbraak gemaakt voor de trap van het personeel, deze geeft straks toegang tot het nieuwe kantoorgedeelte.

De kantoorruimtes van Bert en Johan zijn ook klaar en de vloerbedekking ligt. De ruimte met het mooiste uitzicht van het hele pand.

De buitenzijde van het pand heeft ook een flinke metamorfose ondergaan. Alle ramen zijn nu geplaatst en we hebben definitief afscheid genomen van het ‘Peugeot-blauw’. Binnen twee dagen is het complete pand in de juiste kleur gespoten en is het één geheel geworden met de raampartijen. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwerpen van de gevelreclame. Daar is ook heel veel over te vertellen, maar dat bewaren we voor later…

Tot de volgende update!

Update 02-07-2021

Het lijkt wel alsof de verbouwing in de afgelopen periode in een stroomversnelling is gegaan. Dagelijks zie je dingen veranderen en steeds meer vorm krijgen. Dit zichtwerk is echt ontzettend leuk! Zo zijn de entreedeuren en de raampartijen aan de zijkant van het pand geplaatst. Ook zijn beide trappenhuizen klaar en is de lift geplaatst.

Op dit moment word er volop geschilderd in de kantoorruimtes en in de showroom. Ook is de eerste keuken alweer teruggeplaatst op een andere plek. Je merkt hier gelijk wat daglicht in de showroom doet! De kantoorruimtes van de verkoop die zich boven de nieuwe monsterruimtes en beamerruimtes bevinden hebben een mooi uitzicht over het nieuwe gedeelte van de showroom.

Als alles volgens planning blijft verlopen is de aannemer voor de bouwvakantie klaar met de  bouwwerkzaamheden. Dan kunnen wij starten met het plaatsen van de spiksplinternieuwe showroomkeukens.

Update 25-08-2021

Bouwbedrijf Kreeft is klaar! Dit betekent dat er gestart kan worden met het plaatsen van de nieuwe showroomkeukens. Op dit moment zijn een aantal van onze monteurs daar volop mee bezig, en ze gaan hard! Er zijn nu al 7 van de 20 keukens gemonteerd. De elektricien zorgt voor het juiste licht op de juiste plaatsen en Schuurman van der Schoor Bouw verricht nog een aantal werkzaamheden aan het plafond en trappenhuis. Ook is onze vaste huisschilder weer van de partij voor de kleur op de wanden bij de nieuwe showroomkeukens. Kortom, heel veel bedrijvigheid, en elke dag weer mooie vorderingen!

Begin september gaat het buitenterrein volledig op de schop. Ook dit pakken we grondig aan! Met nieuwe bestrating, parkeerplaatsen, verlichting en hier en daar het juiste groen, gaan we ervan uit dat ook dit een plaatje gaat worden.

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak