Scroll verder

Sanne zorgt voor een verdiepingsslag in de projectwereld

Sanne is de nieuwe Medewerkster Projectondersteuning van Velthuizen Keukens

Johan houdt zich al jarenlang bezig met nieuwbouwprojecten. Het contact met aannemers, werkvoorbereiders, ontwikkelaars en investeerders staat daarbij centraal. Een goede begeleiding, de uitvoering en het bewaken van deadlines zijn cruciaal voor een goed verloop van de diverse projecten, maar daar gaat veel tijd zitten. Het is daarom niet gek dat Johan hier prima wat hulp bij kan gebruiken. En daar is dan Sanne! Niet alleen ter ondersteuning, maar ook juist om nog verder te kunnen bouwen en een verdiepingsslag te kunnen maken op het gebied van nieuwbouwprojecten.

 

“Aangenaam kennismaken, mijn naam is Sanne! Mijn werk bij Velthuizen Keukens bestaat uit het uitwerken van de projectkeukens, de offertes en tekeningen opmaken en daarbij ook het bewaken van de planning en deadlines. Wanneer Johan en ik een nieuw project gaan uitwerken, bespreken we met de aannemer, werkvoorbereider, ontwikkelaar of investeerder wat hun wensen zijn qua opstelling van de keuken, de kleur, type blad en apparatuur en budget. Door de nauwe samenwerking met Johan en het feit dat mijn focus enkel en alleen op nieuwbouwprojecten ligt, kunnen we nóg een stapje verder gaan voor onze klanten. Daardoor kunnen we onze opdrachtgevers nog meer werk uit handen nemen. Een mooie uitdaging die ik graag met beide handen aangrijp, ik sta in de startblokken om er iets moois van te maken!

 

In de korte tijd dat ik nu onderdeel van het team van Velthuizen Keukens ben, valt mij op dat de sfeer onderling erg goed en gezellig is. Daarbij werkt iedereen er hard voor om de kwaliteit en klanttevredenheid hoog te houden. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en spreek ik af met vrienden om gezellig te gaan borrelen of ergens een wijntje te drinken. Ook vind ik het leuk om samen met mijn man en onze hond te gaan wandelen in het bos of op de hei en dan pakken we natuurlijk ook graag een terrasje.”

Sanne en Johan in overleg over projecten
Medewerkster Projectondersteuning Sanne en Johan
Plattegrond nieuwbouw

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook