Scroll verder

Ervaring en kwaliteit; keukenmonteur Sander!

Wij zijn zuinig op onze monteurs. Per slot van rekening zijn het deze vakmannen die het uiteindelijke werk moeten doen, en de verkochte keukens tot in de puntjes perfect monteren én installeren. We hebben een sterk team met eigen monteurs staan. Sinds kort hebben we daar nog een vakman aan toe mogen voegen. Sander past met zijn ruime ervaring en kwaliteiten naadloos in dit team. Welkom, Sander!

 

“Samen met mijn verloofde woon ik in Barneveld. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met badminton, ik gok zo alles bij elkaar vier tot zes uur per week, daar haal ik veel voldoening uit. Verder zoek ik ontspanning in een spel op de computer, of relaxt op de bank met een leuke film.

 

In de afgelopen jaren heb ik ruime ervaring opgebouwd in de interieurbouw, in het bijzonder op het gebied van keukens. Van niets iets maken is echt mijn ding. Inmiddels ben ik al een aantal weken zelfstandig aan de gang, en heb ik al verschillende keukens gemonteerd en geïnstalleerd. Het valt mij op dat je bij Velthuizen Keukens heel zelfstandig kunt en mag werken, maar dat je het uiteindelijk ook écht samen doet. Ik merk dat je er als keukenmonteur tijdens de montage zeker niet alleen voor staat. Bij een hulpvraag of een eventueel probleem staat er altijd iemand achter je. Een belletje richting de betreffende projectbegeleider is vaak al voldoende om de juiste oplossing te vinden. Niemand loopt weg voor zijn of haar verantwoordelijkheden. En dat geeft een prettig gevoel!”