Scroll verder

Projectbegeleider Arno tijdens het inmeten van een keuken

Nieuw achter de schermen; projectbegeleider Arno!

Er heeft een verschuiving plaats gevonden achter de schermen! Onze projectbegeleider Ilko focust zich vanaf nu volledig op de service. Hij is een echte troubleshooter en duikt er altijd helemaal in als problemen zich voor doen. Dat betekent wel dat er extra ondersteuning nodig was voor Arno en Martin bij het inmeten van de keukens, opnemen van meerwerk en dergelijke. En daar was Arno… Inderdaad, zijn naam is niet echt handig, maar Arno zelf wel! Door zijn ervaring in de keukenbranche kunnen wij direct gebruik maken van zijn kwaliteiten en dat is fijn!

 

‘Ik ben Arno en heel gelukkig met mijn vrouw en drie kinderen. Ik houd ervan om in het weekend met mijn kinderen én pizza, uitgebreid Netflix te testen op de bank. Of even als gezin de stad in. Ikea, speeltuin.. Dat soort dingen.

 

Al vroeg heb ik geleerd om met mijn handen te werken. Op mijn 13de koos ik bouw als studierichting, ging stage lopen bij een bouwbedrijf en ben daar tot mijn 25ste blijven werken. Op een gegeven moment was ik klaar voor het precisie werk en ben ik overgestapt naar de keukenmontage, later ben ik binnen dat bedrijf doorgestroomd naar een functie achter de schermen. Zo heb ik al behoorlijk wat ervaring op kunnen doen op keukengebied!

 

Adviseur Jasper tipte mij over de vrijgekomen plaats bij Velthuizen Keukens. Ik zie dit bedrijf als professioneel en het staat goed aangeschreven, daar wil graag voor werken!’

 

Wil jij net als Arno ons ook komen helpen het mooiste te maken voor onze klanten? Er zijn nog meer vacatures, check ze snel!

Arno meet een keuken in met zijn laser
Het inmeten van een keuken is een precieze taak
De laser die gebruikt wordt met het inmeten van een keuken