Scroll verder

Martin, onze dozenschuiver ;)

Halverwege november vorig jaar kregen wij te horen dat onze vaste transporteur zou gaan stoppen met de opslag en het bezorgen van onze keukens. Voor ons betekende dit met spoed op zoek naar een passende oplossing. Maar het is goed gekomen, en hoe! Onze keukens worden geleverd bij JRT Logistics in Rhenen, zij zorgen voor de opslag van de keukens en het transport naar onze klanten. Ook voor JRT Logistics betekende dit flink wat schakelwerk, maar het is hen gelukt om een pand te vinden waar alle keukens opgeslagen kunnen worden. Binnenkort komt hier wel weer verandering in en kunnen wij onze keukens ook in eigen beheer opslaan, maar daarover later meer!

 

Martin beheert het magazijn in Rhenen. Hij is geen onbekende voor ons; ook bij onze vorige transporteur was hij al werkzaam in het magazijn. Super dat hij met ons mee wilde verhuizen, hij is een kei in orde scheppen in de chaos. Het is ontzettend belangrijk dat het logistiek allemaal goed in orde is, en dat kunnen wij met een gerust hart aan Martin overlaten.

 

“Samen met mijn lieve vrouw woon ik in Veenendaal. Mijn vrouw werkt in de thuiszorg, samen hebben wij twee zoons waarvan de één zich nuttig maakt in de waardetransport en de ander bij de politie. In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met computers of muziek. Ik heb een jaar of acht ervaring in de keukenlogistiek en de daarbij behorende magazijnwerkzaamheden. Met name de organisatie eromheen en de hectiek die daarmee gepaard kan gaan daagt mij elke keer weer uit om het morgen beter te doen. Bij Velthuizen Keukens leeft dezelfde behoefte, vandaag goed en morgen beter, daar hou ik van! Afgelopen periode was ik al werkzaam in de keukenlogistiek voor onder andere Velthuizen Keukens en werd ik vaak geprikkeld om mee te denken, dat werd gewaardeerd. Toen duidelijk werd dat die transporteur ging stoppen en Bert mij belde met de vraag of ik voor Velthuizen Keukens wilde werken, was de keuze snel gemaakt. Het voelt goed om deel uit te mogen maken van een enthousiast en gedreven team.”

 

Heb jij ook het motto; vandaag goed, morgen beter? Er zijn nog vacatures, check onze vacaturesite en solliciteer!

 

 

Martin in het magazijn van Velthuizen Keukens
Martin, onze dozenschuiver ;)
Martin, magazijnbeheerder bij Velthuizen Keukens
Het magazijn van Velthuizen Keukens
Magazijnbeheerder Martin in het magazijn

Vraag jouw gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook