Scroll verder

Meet Mark, onze nieuwe verkoopadviseur!

Verkoopadviseur Mark vertelt over werkbladen

“Ik ben geboren en getogen in Leusden. Na een aantal jaar elders te hebben gewoond, hebben mijn vriend en ik een huis kunnen kopen in Leusden. Een fijne plek, waar we met veel plezier wonen. Ons huis grenst aan het bos, dus daar ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden. Ik houd ervan om buiten te zijn. Ook reizen doe ik graag, landen zoals Italië en Spanje zijn mijn favoriet.

 

Eerder maakte ik al kennis met Velthuizen Keukens tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken. Toen viel mij de leuke sfeer al op die bij het verkoopteam hangt. Er is ruimte voor grappen en gezelligheid, maar ook staat iedereen voor elkaar klaar mocht er hulp nodig zijn. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu onderdeel van dit team mag zijn! Mijn interesse voor alles wat met interieur te maken heeft gaat al ver terug, als kind maakte ik schetsen van woningen en was ik bezig met online tekenprogramma’s.

 

Toch heeft het even geduurd totdat ik ook daadwerkelijk de stap naar de interieurbranche heb gemaakt. Eerder werkte ik als afdelingsmanager bij een supermarkt. Een leuke baan, maar toch miste ik de uitdaging. Ook het vluchtige klantcontact waar je bij een supermarkt mee te maken hebt, kon wat mij betreft wel anders. Bij Velthuizen Keukens is dit klantcontact juist erg belangrijk, hier bouw je echt iets op met de klant. En daarbij; nu kan ik ook mijn passie voor interieur kwijt, hoe mooi is dat!”

Verkoopadviseurs Mark en Niels in de showroom van Velthuizen Keukens
Mark vertelt over werkbladen in de showroom van Velthuizen Keukens
Mark, verkoopadviseur bij Velthuizen Keukens