Scroll verder

Keukenmonteur Gijs en hout; de ideale match!

Zie je Gijs, zie je hout. Hout en Gijs hebben zogezegd een speciale band met elkaar. Al zo’n beetje zijn hele werkzame leven zijn hout en Gijs de beste maatjes. Kortom; Gijs houdt van hout! Je kunt je daarom waarschijnlijk heel goed voorstellen dat wij blij zijn Gijs aan ons montageteam te kunnen toevoegen!

 

“Mijn vrouw en ik wonen in Barneveld. Al onze kinderen zijn inmiddels de deur uit, dus hebben wij alle tijd om samen leuke dingen te ondernemen. En natuurlijk volop te genieten van onze kleinkinderen.

 

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met mijn handen wilde werken. Met hout kan je alle kanten op en maak je de mooiste dingen. Zo heb ik ervaring opgedaan in de interieurbouw tot het zelf maken van complete keukens. Van niets iets maken is elke keer weer mooi! Uiteindelijk ben ik als keukenmonteur aan de slag gegaan. Hierbij komt meer kijken dan dat je in de eerste instantie zou denken. Een stukje oplossingsgericht denken voor het beste eindresultaat is absoluut belangrijk.

 

In de paar weken dat ik voor Velthuizen Keukens werk, heb ik al gemerkt dat je er hier niet alleen voor staat en dat gewaardeerd wordt wat je doet. Iedere schakel binnen het bedrijf is even belangrijk, en dat voel je!”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook