Scroll verder

Kerstgroetjes 2018

We hebben een heel gezellige avond achter de rug… Donderdag 20 december was het weer tijd voor het Velthuizen Keukens Kerstdiner. Dit jaar hadden we gereserveerd bij de Weistaar in Maarsbergen, waar we hebben kunnen genieten van een heerlijk vier gangen buffet.

 

Voordat we aan tafel gingen hield Bert nog een kort praatje. Even terugblikken op het afgelopen jaar. Uiteraard werden wij als personeel allemaal bedankt voor onze inzet, maar in het bijzonder degenen die alles hebben opgepakt toen er na het overlijden van onze moeder plotseling een week lang 7 medewerkers minder op de werkvloer te vinden waren…

 

Ook hebben we dit jaar maar liefst 7 nieuwe werknemers mogen verwelkomen. Stuk voor stuk een echt onderdeel van het team.

 

Het komende jaar gaat vooral in het teken staan van verdieping. Beter worden in alles wat we doen. Nog betere service. Nog kortere lijnen. Nog meer keukens servicevrij opleveren. Dit alles betekent nog meer tijd en aandacht aan onze klanten besteden. Dat is het doel.

 

We kunnen terugkijken op een enorm fijn jaar met z’n allen. Het teamgevoel is en blijft er, ondanks de groei en dat is mooi! Wij willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf en wensen iedereen een bijzonder mooi en gezond 2019 toe.