Scroll verder

Jeroen levert zijn zwarte Mercedes in voor een witte Transporter!

Wie onze socials goed in de gaten houdt heeft Jeroen al vaker langs zien komen. Laatst tekende hij namelijk al zijn contract. Van een officiële voorstelronde was het echter nog niet gekomen. Dit omdat Jeroen voor ons allang geen onbekende meer is en wij hem al lange tijd als teamlid zien. Hoe dit precies zit? Dat kan Jeroen beter zelf vertellen!

 

“Mijn naam is Jeroen en samen met mijn vriendin en onze twee kinderen woon ik in Veenendaal. Als ZZP’er ben ik al een aantal jaar voor Velthuizen Keukens aan de gang. Met veel plezier, want Velthuizen Keukens heeft een leuk team en is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Op de vrijdagmiddagborrel werd vaak de grap gemaakt dat ik mijn zwarte Mercedes bus maar in moest leveren voor een Transporter met mooie Velthuizen belettering. Uiteindelijk gaat het er nu toch van komen!

 

Ik maakte de stap omdat ik behoefte had aan een bepaalde rust. Als ZZP’er was ik altijd maar aan het werk, want ‘nee’ zeggen is niet mijn sterkste kant. Doordat ik al jaren werkzaam was voor Velthuizen Keukens, en daarom op de hoogte was van hun werkwijze, was deze stap uiteindelijk voor mij niet zo groot. Een team dat achter je staat en waar je op terug kunt vallen, dat werkt superfijn. Kortom: ik zit hier prima op mijn plek!”