Scroll verder

Extra mankracht in ons magazijn; Justin!

Sinds wij de beschikking hebben over een eigen magazijn, lijkt het alsof de rem eraf is! Afgelopen zomer hebben we een extra verdiepingsvloer in ons magazijn laten plaatsen om nog meer ruimte te creëren. Ook deze extra vierkante meters lopen langzamerhand alweer vol. Het is dan ook niet gek dat magazijnbeheerder Martin best wat extra handen kan gebruiken om de orde in het magazijn te behouden. Inmiddels is Justin bij ons gestart; wij stellen hem graag even aan je voor!

 

“Ik ben Justin en ik woon in Woudenberg. Tijdens mijn examenjaar heb ik lang nagedacht wat mijn vervolgstudie zou worden. Ik wist al wel dat ik graag direct wilde gaan werken en 1 dag in de week een opleiding volgen. Maar wát ik dan precies wilde gaan doen, vond ik best lastig. Via mijn moeder, die als telefoniste bij Velthuizen Keukens werkt, hoorde ik dat er uitbreiding in het magazijn nodig was. Ik heb toen, voordat de zomervakantie begon, een keer meegedraaid in het magazijn. Dat vond ik leuk! Nu ben ik inmiddels gestart met de opleiding logistiek medewerker en ben ik de rest van de week bij Martin in het magazijn te vinden.”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook