Scroll verder

Een creatieveling op de marketing; Claudia!

 

“Mijn naam is Claudia en ik woon in Scherpenzeel. Na het afronden van de studie Communicatie was ik klaar om mijn skills toe te passen in de praktijk. Op dat moment kwam ik er via Bert achter dat Velthuizen Keukens op zoek was naar versterking voor de afdeling marketing. Na een aantal gesprekken werd het duidelijk; dit was de functie waar ik naar op zoek was!

 

Creativiteit is het begrip dat mijn werkzaamheden omschrijft. Als Marketing & Design medewerkster houd ik mij bezig met de vormgeving binnen Velthuizen Keukens, maar ook met de social media. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen of familie. Daarnaast ga ik graag uiteten en vind ik het ook leuk om zelf in de keuken te staan.

 

Inmiddels heb ik mijn inwerkperiode achter de rug. Ik heb van alle facetten van het bedrijf wat gezien en heb hier veel van geleerd. Bij Velthuizen Keukens staat hard werken en gezelligheid centraal. Dit ervaar ik als zeer prettig, omdat we samen voor het beste resultaat gaan!”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook