Scroll verder

Hoogste punt voor woongroep de Wilgenhoeve

17 juni 2020

De wens van Wim en Anja van de Fliert was een goede woonplek voor hun dochter Neline. Door de verstandelijke beperking van Neline is een liefdevol thuis met goede, ervaren verzorgers erg belangrijk. Het is moeilijk dergelijke woonplek te vinden. Daardoor is het idee bij Wim en Anja ontstaan zelf een kleinschalige woonvoorziening op te richten. Inmiddels is de bouw van de woongroep al in een ver gevorderd stadium. Dus was het tijd voor een klein feestje!

Eigen plek voor elke bewoner

De Wilgenhoeve wordt een fijne plek, in een landelijke omgeving en biedt plaats voor zeven bewoners met een beperking. Elke bewoner heeft een eigen appartement met keukentje, badkamer, aparte slaapkamer en een zitgedeelte. Verder is er nog een ruime leefruimte met grote keuken en een fantastisch uitzicht over de weilanden. In het voorste gedeelte komen Gerrelt en Marije Bos te wonen. Zij zullen samen met enkele andere medewerkers zorg dragen voor het welzijn van de bewoners.

Tijd voor een feestje

De bouw verloopt voorspoedig, tijd om de vlag te hijsen en taart te eten! Tegelijkertijd ook een mooi moment voor de toekomstige bewoners en hun ouders om kennis te maken met elkaar en een kijkje op de bouw te nemen. Twee bewoners mochten de lucht in om te helpen met het plaatsen van de vlag, met een lach van oor tot oor!

Velthuizen Keukens

Er is voor ons gekozen als keukenleverancier. Wij mogen de keukens leveren in de appartementen, dit worden kleine blokjes met een spoelgedeelte. In de gemeenschappelijke leefruimte komt een royale keuken met eiland met maar liefst vier ovens, daar kunnen de bewoners volop hun kookkunsten gaan uitoefenen. Ook in het privé gedeelte van Gerrelt en Marije komt een fijne Velthuizen Keuken. Het maakt ons dankbaar dat wij aan zo’n mooi project mogen meewerken!

De Wilgenhoeve online

Als alles naar wens verloopt is de bouw van de Wilgenhoeve eind 2020 afgerond en kunnen de bewoners hun intrek nemen in hun eigen appartement. Wil je meer weten van het prachtige initiatief van Wim en Anja, en woongroep de Wilgenhoeve? Neem eens een kijkje op hun website! Daar lees je ook hoe je de Wilgenhoeve kunt steunen.

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook