Scroll verder

24 uur met projectbegeleider Martin

07.00 uur

Als ik eenmaal wakker ben, zorg ik dat ik om 07.00 uur op de zaak ben om de monteurs hun werkorders te geven en even te starten met een bakje koffie. We lopen de werkorders even door en ik beantwoord vragen van de monteurs en help ze op weg.

Overleg met het montageteam om 7.00 uur
Montagebezoek ter plekke

08.00 uur

Als alle monteurs op pad zijn, heb ik nog even rust voordat de collega’s van kantoor binnenkomen. Ik gebruik die tijd om mijn mail te bekijken en voor zo ver mogelijk te beantwoorden. Planningen worden doorgestuurd naar de klant en vragen beantwoord. Ook bereidt ik de afspraken voor die vandaag op de planning staan.

Projectbegeleider Martin achter zijn pc
Het controleren van een leidingschema

10.00 uur

Wij hebben met onze monteurs de afspraak gemaakt dat ze zodra er gestart wordt met het plaatsen van een keuken eventuele manco’s voor 12.00 uur doorgeven aan de desbetreffende projectbegeleider. Wij kunnen dan in ons magazijn kijken of het ontbrekende onderdeel daar staat. Als dit niet zo is, komen we met een oplossing zodat de keuken toch volgens afspraak compleet opgeleverd kan worden.

Martin in het magazijn van Velthuizen Keukens
Controleren van onderdelen in het magazijn

12.00 uur

Als een keuken besteld en verwerkt is, krijgen wij van onze leveranciers een bevestiging die wij vervolgens goed nalopen en checken. Dit gebeurt altijd met twee personen zodat wij elke keuken dubbelchecken en zodoende de foutmarge tot het minimum kunnen beperken. Vandaag check ik de bevestigingen met Lennard.

Martin controleert de orderbevestigingen met Lennard

15.00 uur

Zodra een keuken verkocht is, wordt deze toegewezen aan een van onze projectbegeleiders. Deze neemt dan contact op met de klant om de keuken in te meten. Elke keuken wordt ingemeten en volgens een checklist nagelopen. Eventuele technische vragen kan ik tijdens de inmeetafspraak direct beantwoorden. Ik kijk naar de passing van de keuken en de locaties van het water en elektra. Desgewenst kunnen wij ook aanpassingen aan leidingwerk en voorbereidende werkzaamheden aan de keukenruimte verzorgen. In principe kunnen wij elke klus, die gerelateerd is aan keukens, aanpakken. Is deze wens er, dan wordt dit uitgebreid besproken en wordt er een offerte op maat gemaakt.

Keuken inmeten op locatie
Martin meet een keuken in

17.00 uur

Inmiddels is de laatste keuken van vandaag ingemeten en rijd ik nog even langs de zaak. Er zijn altijd wel bepaalde zaken te bespreken met mijn collega’s. Ook neem ik aan het einde van de werkdag even de tijd om klanten terug te bellen. Soms is er zelfs tijd over om even een pijltje te gooien met een paar collega’s.

Een pijltje gooien na een drukke werkdag

18.00 uur

Ik probeer altijd rond 18.00 uur weer thuis te zijn, zodat ik kan genieten van een lekker bord eten. Mijn vrouw Annemieke werkt in het onderwijs, dus vaak heb ik het geluk dat ik zo kan aanschuiven. Vandaag eten we witte bonen met sla. Geloof het of niet, maar dat is absoluut een van mijn favorieten!

Een lekkere maaltijd na een volle werkdag
De dag wordt afgesloten met een potje voetbal

21.00 uur

Na een dag werken is het heerlijk om even te ontspannen. Vandaag ga ik eerst even sporten. Ik probeer altijd twee keer per week te voetballen. Daarna nog even met een biertje op de bank. Vaak ga ik ook weer op tijd naar bed, de volgende dag sta ik weer vroeg op om de mooiste keukens te realiseren voor onze klanten!

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook