Een eigentijdse werkwijze

voor een unieke keuken

Kennismaking tussen keukendesigner en bewoners

De eerste stap naar jouw droomkeuken is een kennismakingsgesprek. We bespreken niet alleen jouw wensen over de keuken, maar ook over jouw totale woonruimte. De bedoeling is dat jouw unieke keuken naadloos aansluit op de rest van uw woning. Dat vereist misschien verandering in de rest van de woning, bijvoorbeeld door het bouwen of afbreken van een muur. Zo veranderen we de totale beleving van jouw unieke keuken. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Daarnaast adviseren wij je over de mogelijkheden en leggen we originele ideeën voor op basis van jouw wensen.

Conceptplan unieke keuken

De plannen die we tijdens dit gesprek maken, visualiseren we meteen in een conceptplan. Deze tekening geeft realistisch weer hoe de keuken zich verhoudt tot de rest van jouw woning. De keukendesigner zorgt eerst dat de afmetingen in de tekening kloppen. Dan voegt hij kleur toe, zodat de tekening diepte krijgt en gaat leven. Aan het einde van het gesprek heb je een beeld van jouw interieurplan.

Verdiepen

De volgende stap in onze maatwerkaanpak is het 3D-ontwerp. Dit is een vertaling van het conceptplan van de keuken naar een nog ruimtelijkere versie. Dit geeft een fotorealistisch beeld van jouw interieur. Nu duidelijk is wat we gaan doen, maakt de keukendesigner ook een eerlijke begroting voor jouw samengestelde keuken.

Realiseren keuken op maat

Als alle details van jouw exclusieve keuken helder zijn, start de voorbereiding op de montage van de keuken. Hoewel de keukendesigner bij alle stappen in het proces betrokken is, wordt hij wel ondersteund door een projectteam bestaande uit een projectbegeleider en een monteur. Dankzij de nauwe samenwerking weten zij precies wat jouw wensen zijn en hoe ze aan de slag kunnen. De projectbegeleider regelt het inmeten en controleren van de bestelling. De monteur zal jouw keuken op maat vervolgens vakkundig en perfect monteren.