“Mijn werkzaamheden zijn totaal anders maar ik ben enthousiast over deze kans.”

Wie is Tineke?

Het is een feit dat elke extra verkoper zorgt voor meer werk achter de schermen. Nu Remco als verkoper bij ons gestart is ‘moesten’ we dus ook op zoek naar extra ondersteuning van het after sales team.

En ja… Wat doe je als er nog familie is die prima een deel van die werkzaamheden op zich zou kunnen nemen? Een logische stap dus dat Bert en Johan in gesprek zijn gegaan met zus Tineke. Het grote voordeel van familie is dat je elkaar door en door kent en op de hoogte bent van elkaars kwaliteiten. Je weet zo gezegd ‘wat je in huis haalt’. Gelukkig stond Tineke open voor een carrièreswitch. En zo werkt ze nu twee dagen in de week bij ons. Ze ondersteunt Lennard bij het hele bestelproces. Van het maken van plattegrondtekeningen tot het controleren van bestellingen. Ideaal!

Even voorstellen

“Mijn naam is Tineke. Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen, drie dochters en een zoon. Soms heb ik heel even tijd om met een boek op de bank te kruipen, dat vind ik heerlijk!”

“Vijftien jaar lang ben ik werkzaam geweest in de zorg. Dit heb ik altijd met heel veel plezier en liefde gedaan. Alleen de laatste periode zorgden de onregelmatige werktijden en wisselende rooster nog weleens voor onrust thuis. Nu mijn kinderen ouder worden, wilde ik heel graag meer balans tussen werk en gezin. De vraag van Bert of ik niet eens na wilde gaan denken of een baan bij Velthuizen Keukens niet iets voor mij zou zijn, kwam dus op het juiste moment.”

“Maar er goed over nadenken moest ik zeker. De werkzaamheden zijn zo totaal anders dan mijn baan in de zorg. De zorg zit echt in mijn bloed! En toch, het vooruitzicht om vaste tijden te kunnen gaan werken én werken met een fijn stel collega’s gaf de doorslag. Mijn nieuwe collega’s zijn mij namelijk niet vreemd, een tijd lang was ik al regelmatig op maandagmorgen bij Velthuizen Keukens te vinden. Samen met Marlotte zorgde ik ervoor dat de showroom er weer blinkend bij stond voor een nieuwe werkweek.”

“Vol enthousiasme begin ik aan deze nieuwe uitdaging. Alle werkzaamheden zijn nieuw voor me, maar met de begeleiding die ik hier krijg heb ik het meeste daarvan hopelijk zo onder de knie. En daarbij; ik vind het ontzettend leuk om mijn steentje bij te kunnen dragen binnen het mooie bedrijf van mijn broers!”