Scroll verder

Omleidingsroutes en parkeren op zaterdag 20 augustus

De 77e editie van la Vuelta Ciclista a España, kortgezegd de Vuelta en ook wel bekend als de Ronde van Spanje, start op vrijdag 19 augustus in Nederland. Ook de tweede en de derde etappe vinden in Nederland plaats, waardoor de eerste drie dagen van de ronde zijn omgedoopt tot La Vuelta Holanda. De tweede etappe is een vlakke rit van ’s Hertogenbosch naar Utrecht, die onder andere via de Stationsweg Oost in Woudenberg verreden wordt. Omdat het peloton langs Velthuizen Keukens zal fietsen, is de bereikbaarheid van Velthuizen Keukens op zaterdag 20 augustus beperkt. Hieronder lees je hoe je ons die dag het beste kan bereiken.

 

 

‘Normale’ situatie tot 12.00 uur

 

Onder andere de Stationsweg Oost is vanaf 14.30 uur afgesloten voor verkeer. Echter, de Veiligheidsregio Utrecht en de provincie Utrecht adviseren om na 12.00 uur de afgesloten wegen niet meer te gebruiken. Dit betekent dat je tot 12.00 uur gewoon de ‘normale’ route kan volgen. Ook kun je tot 12.00 uur bij ons parkeren. Houd er rekening mee dat je vóór 12.00 uur het parkeerterrein weer verlaat, zodat je gegarandeerd weer naar huis kan.

 

Deze situatie geldt voor:

 

– Bezoekers met een afspraak om 9.00 uur

– Bezoekers zonder afspraak, die ons vóór 12.00 uur weer verlaten

 

 

Omleidingsroutes en parkeren na 12.00 uur

 

Vanaf 12.00 uur gelden er omleidingsroutes, welke hieronder uitgebreid beschreven zijn. Ook adviseren wij om na 12.00 uur niet meer bij ons geparkeerd te staan. Je kunt de auto kwijt bij de parkeerplaats van de Hoogvliet in Woudenberg of op het industrieterrein aan de Landaasweg (tegenover Schimmel 1885). Vervolgens is het nog circa 300 tot 400 meter lopen.

 

Deze situatie geldt voor:

 

– Bezoekers met een afspraak om 11.30 uur of 14.00 uur

– Bezoekers zonder afspraak, die ons ná 12.00 uur weer verlaten

Omleiding vanuit Woudenberg

 

Bezoekers uit Woudenberg kunnen ons bereiken via de Stationsweg West. Rij in oostelijke richting en volg de weg linksaf naar de Zegheweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Nort, en daarna linksaf naar de Parallelweg. Parkeer de auto op het parkeerterrein van de Hoogvliet en wandel naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Hoogvliet Woudenberg en als tussenstop Zegheweg, Woudenberg. Let op dat de navigatie je niet alsnog over de N224 stuurt.

Omleiding vanuit Scherpenzeel

 

Vanuit Scherpenzeel kun je het dorp verlaten via de Burgemeester Roëll-Laan. Rij in zuidelijke richting en sla rechtsaf naar de Brinkanterweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Laagerfseweg. Sla daarna rechtsaf naar Klein Landaas en parkeer je auto op het industrieterrein. Wandel vervolgens naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Klein Landaas, Woudenberg en als tussenstop Brinkanterweg, Scherpenzeel.

Omleiding vanuit het oosten via de A12

(o.a. Renswoude, Veenendaal, Ede, Barneveld, Wageningen, Rhenen en Arnhem)

 

Volg de A12 richting Utrecht naar afslag Maarsbergen. Verlaat de A12 bij afslag 22 Maarsbergen en sla rechtsaf op de rotonde naar de Woudenbergse Weg (N226). Sla vervolgens rechtsaf naar de Griftdijk, en daarna linksaf naar de Rottegatsteeg. Ga rechtdoor zodat je via de Strubbelenburg op de Laagerfseweg terecht komt. Sla rechtsaf naar Klein Landaas en parkeer je auto op het industrieterrein. Wandel vervolgens naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Klein Landaas, Woudenberg en als tussenstop Boerderij De Weistaar. Indien de navigatie je niet via de A12 stuurt, voeg dan A12, Veenendaal als eerste tussenstop toe.

Omleiding vanuit het westen via de A12

(o.a. Maarn, Driebergen, Zeist en Utrecht)

 

Volg de A12 richting Arnhem naar afslag Maarsbergen. Verlaat de A12 bij afslag 22 Maarsbergen en sla linksaf naar de Hof ter Heideweg. Sla linksaf op de eerste rotonde en ga rechtsdoor op de tweede rotonde om op de Woudenbergse Weg (N226) te komen. Sla vervolgens rechtsaf naar de Griftdijk, en daarna linksaf naar de Rottegatsteeg. Ga rechtdoor zodat je via de Strubbelenburg op de Laagerfseweg terecht komt. Sla rechtsaf naar Klein Landaas en parkeer je auto op het industrieterrein. Wandel vervolgens naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Klein Landaas, Woudenberg en als tussenstop Boerderij De Weistaar. Het kan zijn dat de navigatie je niet over de afslag bij Maarsbergen stuurt. Negeer in dit geval de navigatie totdat je de tweede rotonde bij afslag Maarsbergen hebt verlaten.

Omleiding vanuit het zuiden

(o.a. Leersum, Amerongen en Wijk bij Duurstede)

 

Vanuit Leersum volg je de Scherpenzeelseweg in noordelijke richting. Sla linksaf naar de Ginkelseweg. Sla vervolgens linksaf naar de Haarweg en direct daarna rechtsaf naar de Laagerfseweg. Blijf op de Laagerfseweg en sla rechtsaf naar Klein Landaas. Parkeer je auto op het industrieterrein en wandel vervolgens naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Klein Landaas, Woudenberg. Indien de navigatie je niet over Leersum stuurt, stel dan Ginkelseweg, Leersum in als tussenstop.

Omleiding vanuit het noorden

(o.a. Leusden en Amersfoort)

 

Rijd in zuidelijke richting over de Arnhemseweg (N226). Blijf de weg volgen tot je Woudenberg inrijdt, en sla linksaf op de rotonde naar de Nico Bergsteijnweg. Sla rechtsaf om op de Nico Bergsteijnweg te blijven, en sla linksaf naar de Stationsweg West. Blijf op de Stationsweg West en volg de weg linksaf naar de Zegheweg. Sla vervolgens rechtsaf naar de Nort, en daarna linksaf naar de Parallelweg. Parkeer de auto op het parkeerterrein van de Hoogvliet en wandel naar onze showroom.

 

Navigatie instellen: selecteer als eindbestemming Hoogvliet Woudenberg en als tussenstop Zegheweg, Woudenberg. Zorg ervoor dat je via de N226 rijdt; als je vanaf de A28 komt, is dit afslag 6 Leusden-Zuid. Selecteer eventueel N226, Leusden als eerste tussenstop.

Op zoek naar een nieuwe keuken?
Maak snel een afspraak!

"Zien we je snel in de showroom voor passend keukenadvies?"

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak