Maak een afspraak

Hoe werkt het bij Velthuizen Keukens?

Verkoopproces
Stel, je hebt plannen. Plannen voor een nieuwe keuken. Waar begin je dan?  Waar moet je opletten en wat is belangrijk? Kortom; hoe gaat dat verkoopproces eigenlijk? Wij willen u duidelijk maken hoe wij dat bij Velthuizen Keukens doen!

Oriënteren
Het begint met oriënteren. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen! Ons verkoop team staat altijd voor u klaar om u te woord te staan. Neem gerust afbeeldingen mee van keukens die u aanspreken. Voor ons is dat geen probleem, juist is dan meteen duidelijk naar welke stijl uw voorkeur uitgaat. Ook handig om mee te nemen;  de maatvoering van de ruimte waar de nieuwe keuken moet komen. Komt u daar niet uit? Eén van onze monteurs is altijd bereid om de ruimte bij u thuis op te meten.

3D tekening
Als voor zover duidelijk is welke indeling uw keuken gaat hebben, wordt er een schets gemaakt. Zo krijgt u duidelijk inzicht in de indeling en maatvoering. Later wordt deze schets dan uitgewerkt in een 3D tekening. Deze 3D tekening wordt bij een later bezoek aan onze showroom groot op een wand geprojecteerd. Zo krijgt u al een realistisch beeld hoe uw keuken eruit komt te zien. U krijgt als het ware een rondleiding in uw nog te plaatsen nieuwe keuken. Uiteraard volgt dan nog de keuze van de materialen. Werkblad, fronten, apparatuur en handgrepen. Er is zoveel keus! Ook hier begeleiden onze adviseurs u graag bij. De koop hoeft ook niet in 1 keer rond te zijn, voor ons geen probleem om meerdere afspraken te plannen voordat er daadwerkelijk akkoord getekend wordt. Veel belangrijker vinden wij dat alles duidelijk doorgesproken is en alle wensen bij ons bekend zijn. Ook na het maken van de 3D tekening is het nog steeds mogelijk aanpassingen door te voeren. En dan nog, niet geheel onbelangrijk, hoe verloopt de betaling bij Velthuizen Keukens­. Wij vragen geen aanbetaling aan onze klanten. De betaling gebeurd op dag van levering.

Aftersales en levering
Als alles doorgesproken is en de koop is getekend, gaat de opdracht naar de afdeling aftersales. Op korte termijn word er dan een afspraak gemaakt voor het inmeten van uw keuken. Eventuele aanpassingen ten aanzien van het inmeten kunnen dan nog steeds worden doorgevoerd. Hierna gaat de keuken in bestelling en wordt de montage planning besproken. De keuken wordt 1 dag voor de montage bij u thuis afgeleverd. Onze monteur begint dan de volgende dag aan het monteren en installeren van de keuken. Over het algemeen kunt u binnen 2 á 3 dagen genieten van uw nieuwe keuken!

Vragen
Heeft u nog na het lezen nog steeds vragen­? Bel of mail ons gerust. U bent altijd welkom voor een bezoek aan onze showroom. Wenst u een vrijblijvend adviesgesprek? Dan maken wij daarvoor graag een afspraak. Zo weten wij zeker dat alle tijd en aandacht voor u alleen is!