“Trek de keukenstijl door naar de rest van de woning

Informatie over
Woonruimtes

De keuken en de woonkamer zijn tegenwoordig veel vaker een geheel. Dit betekent dat een nieuwe keuken gevolgen kan hebben voor de rest van de begane grond. Zo moeten misschien ook de wanden in de woonkamer gestuct worden. Of je wil de vloer over de gehele benedenverdieping doorleggen. Wij denken graag met je mee. Niet alleen rondom de verbouwingswerkzaamheden, maar ook wat betreft interieur. Heb je bijvoorbeeld al eens nagedacht om een tv-meubel, garderobekast of bijkeuken in dezelfde stijl als de keuken uit te voeren?

Eén geheel in huis bij
de familie Dewulf
uit Maurik

Het doortrekken van de keukenstijl naar de woonkamer kan subtiel tot uitgebreid. De familie Dewulf koos voor dat eerste. Door middel van een tv-meubel in dezelfde kleur en hetzelfde materiaal als de keuken, creëren Stéphane en Marleen één geheel op de benedenverdieping. Voor de familie Dekker mochten we ook de uitbouw realiseren, net als een tv-meubel en een haard-meubel. Hierdoor konden we niet alleen dezelfde materialen gebruiken, maar ook de schouwen naadloos met de woning verbinden.

 

Wil je verder dan de woonkamer? Dan kun je bijvoorbeeld ook dezelfde materialen gebruiken in de bijkeuken, zoals we bij de familie Boerma hebben gedaan. Daarnaast is het ook mogelijk om de keukenkasten als badkamermeubel te gebruiken. Wij denken graag met je mee!

De stijl van de keuken komt terug in de woonkamer. Een schot in de roos!

Stéphane Dewulf uit Maurik

De tv- en haardmeubel van de familie Dekker

De bijkeuken van de familie Boerma