Scroll verder

“Extra service na de verkoop om jou te ontzorgen”

Vaak moeten er na de aankoop van een keuken nog veel voorbereidingen getroffen worden. Bijvoorbeeld het demonteren van de oude keuken, het verleggen van leidingwerk of andere keukengerelateerde werkzaamheden. Wij kunnen dit allemaal voor jou uitvoeren! Dit noemen wij totaaltrajecten. Hiermee nemen wij al jouw keukenzorgen uit handen. Hoe gaat een totaaltraject in zijn werk? Dat leggen wij je stap voor stap uit!

Stap 1

Eén aanspreekpunt

Het totaaltraject begint na de aankoop van jouw keuken. Aan iedere keuken wordt een projectbegeleider gekoppeld: hij is vanaf dat moment jouw vaste aanspreekpunt.

Stap 2

Meerwerk in kaart brengen

De projectbegeleider komt jouw keuken exact inmeten en brengt het meerwerk in kaart. Dit kan bijvoorbeeld de oude keuken demonteren of leidingen verleggen zijn, maar ook stuc- en schilderwerk van de keukenruimte valt binnen de mogelijkheden.

Stap 3

Volledig ontzorgd

Als al het meerwerk in kaart is gebracht ontvang je een offerte van de projectbegeleider. Bij akkoord regelt de projectbegeleider vanaf dit punt alles. Zo regelt hij de planning en zijn wij verantwoordelijk dat alle werkzaamheden naar behoren uitgevoerd worden. Op deze manier ontzorgen wij jou volledig en kan je ontspannen uitkijken naar de komst van jouw nieuwe keuken.

Stap 4

Snel schakelen

De orderverwerkers gaan jouw keuken bestellen. Ook schakelt de projectbegeleider ZZP’ers in waar wij al jaren mee samenwerken. Bij ons zijn er dus geen lange wachttijden! Deze vakmannen regelen dat jij binnen drie weken van oude naar nieuwe keuken gaat!

Stap 5

Aan de slag!

Onze planner stelt de montagedagen vast. Vervolgens komen onze monteurs – als al het meerwerk is verricht – jouw droomkeuken plaatsen. Zo kan jij optimaal genieten van jouw nieuwe keuken!

Ook een nieuwe keuken

met totaaltraject?

Maak een afspraak!

"Ik regel graag een totaaltraject voor je!"


Gijsbert Projectbegeleider

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak