Scroll verder

Showroomaanbiedingen

We gaan onze showroom een update geven! Daarom zijn er maar liefst acht showroomkeukens die plaats moeten maken en voor een aantrekkelijke prijs aangeboden worden. Misschien is dit voor jou de ideale gelegenheid om een complete keuken aan te schaffen voor een superscherpe prijs!

Showroom-
aanbieding

Zera

Showroomaanbieding: van € 16.426 voor € 8.295! De Zera is zeer compleet en kwalitatief voor zijn prijs. Een fijne moderne keuken met eigentijdse kleuren!

Showroom-
aanbieding

Retro Blue

Showroomaanbieding: van € 34.083 voor € 16.495! Retro Blue, durf jij het aan? Deze robuuste keuken is een mooie mix van landelijk en modern.

Nano

Op dit moment zijn mat zwarte keukens ontzettend populair. Deze Schmidt keuken past perfect in het moderne plaatje en sluit tot in de details aan bij de keukenwensen van deze tijd.

Flame

De sfeer in deze keuken is hotel chic. Niet in de laatste plaats door de gekozen materialen natuurlijk, maar ook de keuken zelf versterkt deze sfeer.

Showroom-
aanbieding

Laguna

Deze showroomkeuken is verkocht! Deze hoogglans witte keuken is modern én tijdloos. Het dunne werkblad van keramiek past perfect bij de strakke belijning van de keuken.

Showroom-
aanbieding

Green Tea

Deze showroomkeuken is verkocht! Deze Schmidt keuken heeft zijn landelijke karakter met name te danken aan de frontkleur. Dit front in de kleur Green Tea is erg populair.

Showroom-
aanbieding

Lucca

Deze showroomkeuken is verkocht! Greeploze hoogglans keuken met een uitgebreide apparatenlijn. De inductiekookplaat met gasbrander is een bijzonder exemplaar.

Showroom-
aanbieding

Brons Reflex

Deze showroomkeuken is verkocht! Een gevoel van pure luxe dankzij de mooie materialen in deze keuken. Met de laatste technologische snufjes ontbreekt het je nergens aan.

Showroom-
aanbieding

Umbra

Deze showroomkeuken is verkocht! Een compacte keuken die voorzien is van alle gemakken, zoals een inductiekookplaat met afzuiging en een multifunctionele oven.

Shermann

Een echte blikbanger. Deze houten keuken beschikt over een multifunctioneel eiland, een inductiekookplaat met afzuiging én een koffiecorner.

Showroom-
aanbieding

Kashmir

Deze showroomkeuken is verkocht! Deze keuken heeft de ideale maatvoering voor een gemiddelde nieuwbouwwoning. De aardse tinten geven een warme sfeer.

Ionia

Deze showroomkeuken is verkocht! Een zwarte strijklak keuken met een dik marmeren werkblad. Dankzij de fronten en het blad heeft de keuken een luxe uitstraling.

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak