Scroll verder

Na lang nadenken kozen wij een compleet witte keuken

Binnenkijken bij

Martin & Annemieke

uit Scherpenzeel

 

“Een grote verbouwing in het oude huis van broer Bert leverde deze prachtige keuken op. Martin en Annemieke creëerden een royale uitbouw voor de woonkamer en verplaatsten de keuken naar de voorkant van de woning. Hier was ruimte ontstaan voor een royale kastenwand en een groot kookeiland. De fronten en het werkblad zijn in het wit uitgevoerd, wat de keuken een frisse uitstraling geeft!”

 

Het uitgebreide interview met Martin en Annemieke stond in ons magazine Over de kook – editie 2021.

bullet point Moderne keuken

bullet point Keramiek werkblad

bullet point ATAG apparatuur

bullet point Witte keuken

Van zwart naar wit

Martin en Annemieke hadden dankzij de uitbouw verschillende opties voor de indeling van de benedenverdieping. Ze besloten de keuken naar de voorkant te halen en kozen uiteindelijk voor een witte keuken. “Johan kwam in eerste instantie met een erg gaaf ontwerp voor een zwarte keuken“, vertelt Annemieke, “maar dat voelde toch niet goed. Het moest wit worden!” Martin is blij met die keuze. “Vooral het werkblad met de marmerlook is gaaf. En omdat het van keramiek is, heeft het de allerbeste materiaaleigenschappen!”

Parallel eilandopstelling

Terwijl het stel bezig is met de zalm, de biefstuk en de garnering, vertelt Martin over de opstelling. “De lange keukenruimte leent zich perfect voor deze opstelling, met het eiland parallel aan de kastenwand.” In het verlengde van het eiland is de keukentafel gepositioneerd. “Zo combineren we koken en tafelen”, zegt Annemieke, “super gezellig!”

Een tikkeltje gewaagd

Martin en Annemieke hebben gekozen voor witte fronten én een wit werkblad; een tikkeltje gewaagd! Maar het heeft goed uitgepakt, zeker in combinatie met de zwarte accenten in de apparatuur, de Quooker en de jaloezieën. De fronten hebben een matte afwerking en het werkblad komt uit onze eigen Velthuizen Select collectie. De apparatuur is van ATAG, met onder andere twee ovens (waarvan één met stoomfunctie), een warmhoudlade en een matzwarte kookplaat met afzuiging.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Zera Snow

bullet pointVelthuizen Select keramiek werkblad

bullet pointATAG combi-stoomoven

bullet pointATAG multifunctionele oven met magnetronfunctie

bullet pointATAG warmhoudlade

bullet pointATAG inductiekookplaat met afzuiging

bullet pointATAG koelkast

bullet pointATAG vriezer

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Onze keukenruimte leent zich perfect voor deze eilandopstelling"


Martin Teamleider Montage