Scroll verder

Een mix van landelijk en strak voor projectbegeleider Gijsbert

Binnenkijken bij 

Gijsbert en Petra

uit Veenendaal

 

“Vorig jaar stond er bij projectbegeleider Gijsbert een grote verbouwing voor de deur. De badkamer en de gehele benedenverdieping inclusief keuken werden aangepakt. Natuurlijk een echte Velthuizen keuken! “Op een vrijdagmiddag liep ik het kantoor van Johan in. Ik had de maten van de keuken en wat inspiratiefoto’s en binnen een mum van tijd stond onze keuken in een 3D-tekening voor me. Ik vond de keuken gelijk fantastisch! Toen ik op een later moment met mijn vrouw Petra langskwam om de 3D-ontwerpen nogmaals te bekijken, was ook zij direct enthousiast. Het is prettig dat je door de 3D-tekening direct een realistisch beeld hebt van de keuken”

 

Het uitgebreide interview met Gijsbert en Petra vind je in ons magazine Over de kook.

bullet point Glass Downdraft afzuiging

bullet point Gefrijnde rand werkblad

bullet point Schmidt keuken

bullet point Quooker messing patina

Perfecte match

De stijl waarvoor gekozen is, past perfect binnen het huis van Gijsbert en Petra. “Het is een mix van landelijk en strak”, stelt Gijsbert. De Quooker, uitgevoerd in de kleur messing patina, is een echte eyecatcher. Daarnaast zorgt de NEFF inbouwkoffiemachine ervoor dat het aanrecht leeg is en er strak uitziet. Dat is fijn, want inmiddels is het een echte leefkeuken geworden. “Gijsbert en de kinderen zitten vaak aan de bar. De kinderen maken er huiswerk of kijken er een filmpje,” vertelt Petra. Gijsbert bevestigt dit: “Je kan wel stellen dat dit onze favoriete plek in de keuken is!”

Moderne apparatuur

Terwijl de kinderen in de keuken druk bezig zijn met de voorbereidingen van een pizza, verteld Petra dat zij aan het begin haar bedenkingen had over de moderne apparatuur in de keuken. “Gelukkig kwam Gerdine – relatiechef bij Velthuizen Keukens – langs. Daar heb ik echt ontzettend veel van opgestoken!” Inmiddels kent Petra de apparaten van binnen en van buiten. “Je komt toch achter nieuwe functies, die je normaal overslaat tijdens het lezen van de handleiding.”

 

Specificaties

bullet pointSchmidt keuken

bullet pointFrontkleur Caneo mat

bullet pointVelthuizen Select werkblad graniet

bullet pointQuooker Messing Patina

bullet pointQuooker zeepdispenser

bullet pointCaressi spoelbak

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNEFF Glass Downdraft afzuiging

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF koffiemachine

bullet pointNEFF koelkast

Gebruikte merken:

https://www.velthuizenkeukens.nl/merken/velthuizen-select/

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Ik ontwerp graag jouw unieke droomkeuken"


Ricardo Adviseur