Familie Voordes uit Utrecht

Bekijk foto's

Sfeervolle keuken dankzij houten fronten, stollen en nissen.

“De eiken keuken van familie Voordes moest een echte leefkeuken worden. Het is een actief gezin en daar moet de keuken wel bij passen. Een tweetal details van deze keuken zijn de nissen boven de hoge kasten waar ruimte is voor decoratie; dat maakt de keuken echt eigen. Daarnaast is op de hoek van het spoeleiland ruimte gecreëerd voor keukendoeken. Als laatste detail vind ik de symmetrie in deze keuken erg mooi.”

Afspraak maken

Een echte familiekeuken met fijne materialen

De moderne keuken van de familie Voordes is echt een ‘familiekeuken’ met voldoende ruimte om samen te koken, eten en samen te zijn. Daarbij ook nog eens heel veel opbergmogelijkheden. De keuken heeft dankzij de stalen kozijnen in de achtergevel enorm veel licht, dat maakt het tot een prettige ruimte. Het kookgedeelte met royale gaskookplaat van Atag wordt omlijst door hoge kasten met gedeeltelijk open vakken.

Er is gekozen voor een aparte kokendwaterkraan van Quooker. Het werkblad van composiet loopt aan het einde van het kookeiland door, zo is er ruimte voor een keukenbar. Handig detail; de hakenlijst aan de andere kant van het eiland is mooi weggewerkt tussen de stollen.

Alle referenties

Ook een echte familiekeuken?Maak een afspraak met Dennis!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Dennis geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”