Familie Veenvliet uit Scherpenzeel

Bekijk foto's

Een heerlijke keuken waar volop maatwerk is toegepast. Alle details kloppen!

“De beschikbare ruimte leende zich goed voor een keuken bestaande uit drie onderdelen; een hoge kastenwand waar we alle apparatuur in konden verwerken, een royaal spoelgedeelte waar goed de ruimte is om het eten voor te bereiden en als laatste een deel waar ruimte is voor de Neff inductiekookplaat. Een effectieve en mooie indeling van de ruimte waar veel maatwerk is toegepast.”

Afspraak maken

Veel laden met mat witte fronten

De moderne keuken van de familie Veenvliet uit Scherpenzeel is wel een heel bijzondere met heel veel maatwerk waar alleen maar gebruik is gemaakt van laden. De vaatwasser die zich in het spoelgedeelte bevindt, is ook voorzien van ladenfronten. Zo blijven de lijnen mooi intact. De laden hebben mat witte fronten, door het Tip-On-systeem zijn er geen grepen nodig en dat versterkt het strakke effect. De stollen van eiken fineer en keramiek werkblad geven een mooi contrast. Een schitterend detail is dat zowel de stollen als de klepkasten boven het spoelgedeelte in verstek zijn gezaagd. Dat is pas monteren met uiterste precisie!

De apparatenwand heeft fronten van hetzelfde eiken fineer als de stollenwand en bevat het mooie apparatuur van Neff, zoals een stoomoven en een combi-oven. Grappig detail: de deur links van de apparatenwand geeft toegang naar de trapkast áchter de kastenwand. De afzuiging van Wave Design is in het plafond weggewerkt en in wit uitgevoerd, mooi geheel met het plafond!

Alle referenties

Wil jij ook prachtig maatwerk?Maak een afspraak met Jeroen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Jeroen geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”