Familie Van Driel uit Zeist

Bekijk foto's

Het Aga fornuis krijgt de aandacht die het fornuis verdient!

“De ruimte waar de nieuwe keuken in is geplaatst, was er nog niet toen we samen aan tafel zaten. Deze moest nog gebouwd worden. Dat geeft vrijheid voor het plannen van een eiland keuken en de mogelijkheden in opstellingen konden we allemaal bespreken. Het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn: warme houten fronten met een doorleeft composiet werkblad. Een sfeervol geheel wat het gevolg is van plezierige gesprekken!”

Afspraak maken

Ruimte en licht dankzij royale aanbouw

Half april heeft de familie Van Driel de sleutel van hun nieuwe woning gekregen. Dit was ook gelijk het startsein voor een compleet nieuwe aanbouw aan de achterzijde van de woning. Omdat de bouw en het uitzoeken van de nieuwe keuken samen vielen, was het makkelijk om de afmetingen van de keuken te bepalen. Alles was nog mogelijk! Het resultaat is een schitterend ruim opgezette keuken met royaal kookeiland. De keuken heeft robuust houten fronten en een werkblad van composiet. De blikvanger, het AGA-fornuis, past hier perfect bij. De hoge kast met oven en combi magnetron is mooi weggewerkt in de wand.

“Toen de Velthuizen Keuken-folder bij ons op de mat viel, werden we direct enthousiast. Er stond een eiken keuken in die ons onmiddellijk aansprak. Wij zijn goed begeleid bij alle keuzes die gemaakt moesten worden, er werd volop meegedacht en de afwerking is perfect. Ook onze bijkeuken hebben wij door Velthuizen Keukens laten plaatsen. Al met al; Top service en montage!”

Alle referenties

Ook een robuust houten keuken?Maak een afspraak met Ricardo!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ricardo geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”