Familie Van Baren uit Ede

Bekijk foto's

Een blauwe keuken moet je aandurven, maar in deze boerderij past het perfect!

“Over de opstelling waren we zo uit. Het moest een hoekkeuken worden met voldoende opbergruimte. We kwamen op een fraaie variant uit waarbij de hoge kasten ingesloten werden door witte stollen. Uiteindelijk is er gekozen voor de kleurencombinatie van een donker werkblad en de blauwe fronten, die het geheel een eigen sfeer geven. Met deze landelijke keuken hebben we alle wensen kunnen verwezenlijken.”

Afspraak maken

Een heerlijke opstelling; ruimte voor drie hoge kasten en voldoende werkruimte

De woonboerderij van de familie Van Baren leent zich uitstekend voor een keuken als deze. De mooie blauwe kleur van de fronten past perfect bij de sfeer van een woonboerderij. De nieuwe keuken is verder mooi strak gehouden. De fronten van deze eiken keuken hebben een smal kader en er is gekozen voor stoere stalen handgrepen. Het composiet werkblad combineert mooi bij de handgrepen.

Zowel de combi-oven als de gaskookplaat zijn van Neff. De afzuigunit is weggewerkt in het plafond. De koof is doorgezet boven de rest van de keuken en voorzien van spots. Een fijn strak geheel op deze manier. De stollenwanden om de hoge kast zorgen voor een mooi contrast en zorgen er tegelijk voor dat de hoge kast meer ‘body’ krijgt.

Alle referenties

Kies jij ook voor blauw?Timon helpt je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij zijn een hecht en gezellig team, dat altijd voor elkaar klaar staat”