Familie Teuwissen uit Huizen

Bekijk foto's

Een eiland met zitgedeelte, waar koken en tafelen samenkomen!

“De moderne keuken verplaatsen naar het woonkamergedeelte is een hele verbouwing, maar biedt wel kansen om iets moois neer te zetten. Een hartenwens van familie Teuwissen was een kookeiland. Als blikvanger hebben we gekozen om de hoge kasten in eikenhout uit te voeren. Dit sluit helemaal aan bij de huidige keukentrends. Op deze manier mixen we heel strak met robuust, wat een geweldig geheel geeft. Met veel plezier heb ik de familie Teuwissen begeleid met het maken van keuzes.”

Afspraak maken

Een mooie mix van fronten, strak en robuust

De eiland keuken van de familie Teuwissen is heerlijk licht en ruim opgezet. Het schiereiland met inductiekookplaat van Neff heeft ook een zitgedeelte waardoor koken en tafelen echt samen kunnen komen. Bijzonder aan deze keuken is de mix van fronten. Door de hoogglans fronten te combineren met eikenhouten fronten, krijgt de keuken een heel natuurlijke uitstraling.

Het werkblad is van composiet. De plafondafzuiging van Wave zorgt ervoor dat de keuken zijn open karakter behoudt, deze afzuiging is mooi weggewerkt door middel van een koof, waarin weer spots zijn verwerkt. De familie Teuwissen heeft gekozen voor een PVC vloer met ‘terazzolook’, een prima keuze! De keuken biedt voldoende keukeninspiratie.”

Alle referenties

Ook een mooie mix van fronten?Johan adviseert je graag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ik help je graag met het ontwerpen van een moderne keuken!”