Familie Tanis uit Scherpenzeel

Bekijk foto's

De afzuiglampen van Wave Design zijn echte blikvangers

“De keukenruimte van de familie Tanis is lang en smal met veel ruimte. De vraag was: wat kunnen we hiermee? De wens was een eiland. Uiteindelijk is er gekozen om het eiland tegen de muur te plaatsen zodat er een mooie brede doorloop is ontstaan. Het is ook nog gelukt een aparte koffiecorner te plaatsen. Fantastisch als je aan al de wensen van de klant kunt voldoen!”

Afspraak maken

Verrassend keukenontwerp

De keukenopstelling van de familie Tanis is er één die alles behalve standaard te noemen is. Verrassend! De wens was een eiland en dat is gelukt! Het is een royaal eiland met kook- en spoelgedeelte geworden. De vrijstaande kastenwand biedt erg veel opbergmogelijkheden en ruimte voor de combi-oven. De houten fronten met grijze stollen zorgen voor een fijne, warme sfeer. Overigens zijn deze stollen in elke gewenste kleur te schilderen, zo geef je snel je keuken een heel andere uitstraling. Door de handgrepen krijgt de keuken een robuust karakter.

Eyecatchers

De Wave Design afzuiglampen zijn de grote eyecatchers van deze moderne keuken. De lamp boven de gaskookplaat van Neff heeft een afzuigfunctie, de ander zorgt voor licht boven het spoelgedeelte. De zwarte kokendwaterkraan van Quooker heeft een plek gevonden op het composiet werkblad, een mooi geheel met de zwarte spoelbak. Ook ideaal: een koffiecorner in de hoek. Lekker compact en je hebt alle koffiebenodigdheden bij de hand.

Wil jij ook een robuuste keuken?Timon denkt graag met je mee!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Timon geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”