Scroll verder

De afzuiglampen van Wave zijn echte blikvangers

Binnenkijken bij de

Familie Tanis

uit Scherpenzeel

 

“De keukenruimte van de familie Tanis is lang en smal met veel ruimte. De vraag was: wat kunnen we hiermee? De wens was een eiland. Uiteindelijk is er gekozen om het eiland tegen de muur te plaatsen zodat er een mooie brede doorloop is ontstaan. Het is ook nog gelukt een aparte koffiecorner te plaatsen. Fantastisch als je aan al de wensen van de klant kunt voldoen!”

bullet point Eilandkeuken

bullet point Fraaie afzuiglampen

bullet point Verrassend keukenontwerp

bullet point Composiet werkblad

Verrassend keukenontwerp

De keukenopstelling van de familie Tanis is er één die alles behalve standaard te noemen is. Verrassend! De wens was een eiland en dat is gelukt! Het is een royaal eiland met kook- en spoelgedeelte geworden. De vrijstaande kastenwand biedt erg veel opbergmogelijkheden en ruimte voor de combi-oven. De houten fronten met grijze stollen zorgen voor een fijne, warme sfeer. Overigens zijn deze stollen in elke gewenste kleur te schilderen, zo geef je snel je keuken een heel andere uitstraling. Door de handgrepen krijgt de keuken een robuust karakter.

Eyecatchers

De Wave Design afzuiglampen zijn de grote eyecatchers van deze moderne keuken. De lamp boven de gaskookplaat van NEFF heeft een afzuigfunctie, de ander zorgt voor licht boven het spoelgedeelte. De zwarte kokendwaterkraan van Quooker heeft een plek gevonden op het composiet werkblad, een mooi geheel met de zwarte spoelbak. Ook ideaal: een koffiecorner in de hoek. Lekker compact en je hebt alle koffiebenodigdheden bij de hand.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Pastel Smoke Anticato

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF gaskookplaat

bullet pointWave eilandafzuigkap

bullet pointWave lamp

bullet pointNEFF koel-vriescombinatie

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

uniek keukenontwerp?

Maak een afspraak met Danny!

"Ik stel graag samen jouw nieuwe keuken samen!"


Danny Adviseur