Familie Liefting uit Scherpenzeel

Bekijk foto's

De combinatie tussen houten fronten en houten vloer heeft goed uitgepakt.

“Het leuke van deze eiken keuken is de combinatie van verschillende onderdelen. Zo hebben we de grepen speciaal laten bestellen en heeft onze monteur deze ter plekke gemonteerd. En dat zijn blikvangers in deze keuken. Daarnaast is de massieve spoelbak ook een bepalend onderdeel in deze keuken, mede omdat de landelijke kraan gecombineerd wordt met een moderne Quooker.”

Afspraak maken

Stoer en sober, dat past toch wel het beste bij deze keuken.

De stoere sobere sfeer van het interieur van deze woning is doorgevoerd in de nieuwe keuken, en dat is bijzonder goed gelukt! Massief houten fronten zorgen samen met de scharnieren en handgrepen voor het juiste plaatje. Ook het royale Belling-fornuis past hier perfect bij.

“Wij zijn ontzettend tevreden over de service van Velthuizen Keukens. We hadden zelf al in gedachten hoe de keuken moest gaan worden en hadden wat voorbeeldfoto’s meegenomen naar de showroom. Johan heeft ons hier fantastisch bij geholpen en wist precies welke stijl wij zochten. Hij dacht helemaal met ons mee. De scharnieren zaten niet standaard in het assortiment, toch zijn deze voor ons geregeld. Het plaatsen door Ruud ging helemaal goed en we konden hem nog van alles vragen en bepaalde dingen met hem overleggen. Nu een aantal maanden later hebben wij ontzettend veel plezier van onze landelijke keuken. Complimenten!”

Alle referenties

Wil jij ook stoer en sober?Dennis helpt je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Dennis geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”