Familie Kleinbloesem uit Den Dolder

Bekijk foto's

Een strakke keuken waarin over elk detail uitvoerig is nagedacht

“Een duidelijke wens van meneer en mevrouw Kleinbloesem was dat er een royale keuken in de bestaande ruimte zou komen. Dat hebben we samen goed opgelost en zo konden we een mooie kastenwand creëren en hielden we genoeg ruimte over voor een grote inductiekookplaat. Doordat we meerdere gesprekken in onze showroom hebben gehad, is geen detail onbesproken gebleven. Zo voldeed de uiteindelijke nieuwe keuken perfect aan alle wensen.”

Afspraak maken

Strak resultaat dankzij tip-on-systeem op de kasten

Doordat het spoelgedeelte voor het raam is geplaatst, kon er gekozen worden voor een U-opstelling bij de mooie, ruime en open keuken van de familie Kleinbloesem. Het grote raam is tot op de grond afgeplakt met zwart folie. Zo ziet het er vanaf de balkonzijde ook keurig uit. Nu is er een ruime keuken ontstaan met heel veel opbergruimte! Alle keukenkasten en lades zijn voorzien van het Tip-On-systeem. Dat geldt ook voor de vaatwasser, vriezer en koelkast. Het zorgt voor een bijzonder strak resultaat.

De familie Kleinbloesem heeft gekozen voor de meest luxe apparatuur. Mooie apparaten van Neff, met onder andere een stoomoven met Slide&Hide en de Flex-inductiekookplaat. Ook de Quooker Flex vind je in deze keuken terug. Het composiet werkblad, uitgevoerd in glanzend wit, geeft een frisse uitstraling. Mooi!

Alle referenties

Een keuken met luxe apparatuur?Dennis helpt je graag verder!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Dennis geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”