Familie Esveld uit Wijk bij Duurstede

Bekijk foto's

Een prachtige ruimte waar dit royale kookeiland mooi tot z'n recht komt.

“De moderne keuken van de familie van Esveld is een pareltje geworden. De hoge kasten bieden optimaal ruimte voor apparatuur en servies, het kookeiland vormt het centrale punt in dit gedeelte van het huis. Er heerste een goede sfeer tijdens de gesprekken. Dit resultaat is daarom ook echt van ons samen, de familie Esveld en ons complete team.”

Afspraak maken

Wit matte greeploze keuken, het blijft een prachtige combinatie!

Wat een licht in de woning van de familie Esveld in Wijk bij Duurstede! De hele achtergevel bestaat uit ramen in een stalen kozijn. Het stalen kozijn zorgt voor een prachtige kader voor de ruim opgezette witte, matte keuken. De hoge kastenwand is deels ingebouwd in de muur, dat geeft een extra ruimtelijk effect. Door het verlaagde plafond met spots wordt de keuken als het ware ‘afgekaderd’ in de ruimte. Het werkblad is van keramiek, kras- én hittebestendig!

In deze keuken vind je ook de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. De Quooker Flex bijvoorbeeld, een kokendwaterkraan mét uitrekslang. Ook de allernieuwste inductiekookplaat van Neff met bladafzuiging. In de hoge kastenwand staat een mooie apparatenlijn van Neff met onder andere een stoomoven, koffieautomaat én warmhoudlade. Compleet en luxe!

Alle referenties

Ga jij ook voor wit en mat?Arthur helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Arthur geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”