Scroll verder

Bij Velthuizen Keukens werd onze droomkeuken concreet

Binnenkijken bij de

Familie Dewulf

uit Maurik

 

Toen de familie Dewulf in 2019 vanuit Houten naar een nieuwbouwhuis in Maurik verhuisde, wilden Stéphane en Marleen eenheid creëren op de begane grond. En dat is gelukt: de woonkamer is naadloos aan de keuken verbonden, waardoor een moderne sfeer in een landelijke omgeving gecreëerd is. “We konden staaltjes ophalen van de gekozen materialen, zodat de hele benedenverdieping in balans is met de kleuren uit de keuken. Erg fijn!”

bullet point Moderne keuken

bullet point Composiet werkblad

bullet point Amerikaanse koelkast

bullet point Eilandkeuken

"Wauw”-keuken zonder “auw”-gevoel

Tijdens het oriënteren gingen Stéphane en Marleen op zoek naar een keukenzaak die hen kon helpen bij het realiseren van hun droomkeuken. Maar hoe moest die droomkeuken eruit komen te zien? “Met een tekening in de hand en een neutrale smaak hadden we wel wat ideeën, maar het werd pas echt concreet toen we bij Velthuizen Keukens binnen stapten”, legt Marleen uit. Ze kijkt positief terug op de gesprekken met keukenadviseur Johan. “We wilden een “wauw”-keuken, maar zonder “auw”-gevoel in de portemonnee. Met dit in gedachte heeft Johan voor ons een keurig ontwerp gemaakt en presenteerde hij dit ontwerp in een heuse “privé filmzaal”, waardoor we een steeds realistischer beeld kregen van onze toekomstige keuken.” In de zomer van 2019 is de keuken uiteindelijk geplaatst, waarbij de vakbekwaamheid van de monteurs opviel bij Stéphane. “Een knap staaltje werk van echte vakmensen. Het plezier en de liefde voor hun vak straalde er van af.”

Eén geheel in huis

Het kookeiland staat letterlijk centraal in de moderne keuken van de familie Dewulf. Hier wordt dan ook volop gebruik van gemaakt, ook wanneer er gasten langskomen, zo vertelt Marleen. “Met kerst zouden wij voor het eten zorgen, maar ik vind het niet gezellig om de hele dag alleen in de keuken te staan. Dus heb ik iedereen een snijplank gegeven, en zijn we samen rondom het eiland aan de slag gegaan. Efficiënt en leuk!” Om het ook zonder bezoek gezellig te maken, is er een bar verwerkt in het eiland. Terwijl Marleen spiesjes maakt met tomaatjes en mozzarella, drinkt Stéphane een biertje aan deze bar. De leren barkrukken combineren goed met de houten elementen, die te vinden zijn in de keukenkasten, boven de Amerikaanse koelkast en in de koffiehoek. “De stijl van de keuken komt terug in de woonkamer, want de TV-kast is van hetzelfde materiaal gemaakt. Een schot in de roos!” aldus een enthousiaste Stéphane.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Magnolia

bullet pointTopline composiet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele oven

bullet pointNEFF multifunctionele oven met magnetron

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointWave afzuigunit

bullet pointNEFF Amerikaanse koelkast

bullet pointNEFF vaatwasser

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

moderne keuken?

Maak een afspraak met Johan!

"Ik help je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe keuken!"


Johan Teamleider Verkoop

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook