Familie De Jong uit Veenendaal

Bekijk foto's

De strijklakafwerking maakt deze fronten heel bijzonder

“Toen familie De Jong bij ons aan tafel kwam, waren de wensen al vrij helder. Al deze wensen konden we samen met onze leveranciers invullen. Zo zijn de hoge kasten maatwerk zodat ze strak tot het plafond lopen. Dit geeft mooi extra hoogte. De koffienis rechts van de hoge kasten is vanwege praktisch oogpunt gekozen. Zo is de koffiemachine uit het oog. De nissen links van de hoge kasten geven extra sfeer aan de ruimte. Een leuk, plezierig verlopen project.”

Afspraak maken

Prachtig geheel geworden; een donkere keuken in lichte ruimte

Toen de familie De Jong op zoek ging naar een nieuwe keuken voor hun nieuwbouwwoning, was één ding al duidelijk. De keuken moest zwart, hoogglans en strijklak worden mét witte stollen. Zonder twijfel een perfecte keuze! Door de royale ramen valt er voldoende licht in de ruimte en komt de zwarte keuken mooi tot zijn recht. De hoge kastenwand loopt helemaal door tot het plafond en aan beide kanten zijn nissen gecreëerd. De koffiecorner in de hoek is ook ideaal!

Het werkblad is van keramiek en is in een mooie cementkleur uitgevoerd. Alle apparatuur is van Neff, met onder andere een stoomoven. Deze wordt veelvuldig gebruikt door familie De Jong, bij wie er elke dinsdag een heerlijk stukje vis uit de oven komt. De appeltaart die op de foto’s te zien is, is gebakken met toevoeging van stoom. En dat proef je!

Alle referenties

Kies jij ook voor hoogglans zwart?Arthur helpt je graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Arthur geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”