Scroll verder

Kom jij ook naar ons openingsfeest op zaterdag 25 juni?

Het is eindelijk zover! Natuurlijk draaien we al vanaf vorig jaar oktober elke dag met veel plezier in onze showroom. Maar door de welbekende reden is het nog niet gelukt om hier een officiële opening van te maken. Daar komt nu verandering in! We organiseren een dag waarop je volop de sfeer en beleving in onze showroom kunt proeven. Ook is dit dé uitgelezen kans voor een uniek kijkje achter de schermen. Neem een kijkje op de after sales of wip even binnen bij onze magazijnbeheerder Martin. Maar dat is nog niet alles! Wij toveren het buitenterrein om tot een foodplein, waar je een heerlijke burger of pizza van de BBQ neemt. Vergeet vooral je kinderen niet mee te nemen, want we hebben een aantal leuke activiteiten voor je kroost bedacht! Daarnaast kunnen zij een mooie prijs winnen met onze kleurplaatactie. Verderop lees je meer over deze actie, en kun je de kleurplaat alvast downloaden.

 

Dus ben je erbij zaterdag 25 juni? Tussen 11.00 uur en 15.00 uur staan wij met heel veel feestelijkheden voor je klaar!

 

Locatie & Tijd

 

Velthuizen Keukens

Stationsweg Oost 277

3931 ER Woudenberg

Van 11.00 uur tot 15.00 uur

 

Onze parkeerplaats is voor de opening ingericht als feestterrein. Volg de borden naar de tijdelijke parkeerplaats, of kom op de fiets!

 

Activiteiten            Kleurplaatactie

Activiteiten

 

Koffiebeleving met sweet table

Geniet van heerlijke huisgemaakte koffies, zoals een sterke espresso of een verse cappuccino. En natuurlijk hoort hier ook wat lekkers bij! Er is keuze uit diverse zoetigheden, zoals petit fours en friandises.

 

Foodtrailers & BBQ belevenis

Kom met een lege maag naar ons openingsfeest, want we hebben eten in overvloed! Geniet van échte Vlaamse frieten, een verse pizzapunt met salami en mozzarella, malse gemarineerde kippendijtjes of een heerlijke beefburger. Natuurlijk zorgen wij ook voor een verfrissend drankje!

 

Kijkje achter de schermen

Benieuwd waar onze collega’s werken, of hoe onze kantine eruit ziet? Op 25 juni krijg je de kans om alle hoeken van ons pand te zien! Ook kun je een uitstapje maken naar ons magazijn, vlak achter ons pand. Daarnaast staan onze adviseurs klaar om je een rondleiding te geven, of doe samen met je kinderen mee aan de speurtocht!

 

Kinderplein

Ook jouw kinderen kunnen hun lol op tijdens het openingsfeest! Zo is er een ballonnenclown voor opblaasbare kunst, kunnen de kids spelen in het zand en kunnen ze een rondje maken op de skelter.

 

Kindertafel

We houden de kinderen letterlijk zoet met deze kindertafel! Zo kunnen ze genieten van een vers gesneden fruitlolly en een lekker glas limonade, of zelf marshmallows roosteren boven het vuur. Ook is er ruimte om te kleuren: doe mee aan onze kleurplaatactie, of kies een andere kleurplaat uit!

Kleurplaatactie

 

Kleur de mooiste plaat en win een leuke prijs! Kleur je mee? Je kunt de kleurplaat ophalen in onze showroom of downloaden via de knop hieronder. Lever hem in tijdens ons openingsfeest op zaterdag 25 juni.

 

Download de kleurplaat!

Nu een feestje, straks een nieuwe keuken?
Maak snel een afspraak!

"Ik zie je graag in de showroom tijdens onze opening!"


Johan Eigenaar

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak