“Wij houden je graag op de hoogte van de nieuwste keukentrends!”

Afspraak maken

Op zoek naar de nieuwste keukentrends?

Wij hebben ze!

In de keukenwereld is er meer dan genoeg keuze. Een zwarte, grijze of witte keuken? Hoogglans of mat? Marmer of Fenix? Wij helpen je op weg. Want met keuzestress kom je natuurlijk niet verder. Hieronder vind je dé keukentrends van dit moment, zodat je weer helemaal op de hoogte bent en een afgewogen keuze kunt maken.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Een mooie mix van fronten, strak en robuust

De keuken van de familie Teuwissen is heerlijk licht en ruim opgezet. Het schiereiland met inductiekookplaat van Neff heeft ook een zitgedeelte waardoor koken en tafelen echt samen kunnen komen. Bijzonder aan deze keuken is de mix van fronten. Door de hoogglans fronten te combineren met eikenhouten fronten, krijgt de keuken een heel natuurlijke uitstraling.

Afzuiging minimalistisch weggewerkt

Het werkblad is van composiet. De plafondafzuiging van Wave zorgt ervoor dat de keuken zijn open karakter behoudt, deze afzuiging is mooi weggewerkt door middel van een koof, waarin weer spots zijn verwerkt. De familie Teuwissen heeft gekozen voor een PVC vloer met ‘terazzolook’, een prima keuze!

Mix van fronten Eiken fronten Strakke fronten, robuuste fronten Moderne strakke keuken

Een verrassend keukenontwerp, met een mooie mix van fronten

"Black Steel, de keukentrend van nu! De familie Spaan durfde het aan. Samen hebben we gekeken naar de mooiste opstelling in de ruimte, dat is...


Bekijk de foto's

“Wij zijn erg enthousiast over de werkwijze van Velthuizen Keukens.”

Een royale keukenopstelling waarbij koken en tafelen één worden

Na een flinke verbouwing van de benedenverdieping is er veel ruimte ontstaan voor de keuken. Vandaar dat er gekozen kon worden voor een royaal eiland waarop gekookt én gespoeld kan worden. De hoge kastenwand is deels in de muur gebouwd, afgewerkt met mooie nissen aan beide kanten van de hoge kasten. Er was zelfs nog plaats voor een zwevend meubel, een ideale plek voor de koffiemachine. De kookplaat van Atag is een bijzondere; het is een inductiekookplaat maar met één gasbrander waarop gewokt kan worden.


Bekijk meer foto's
Royale eilandkeuken Quooker kokendwaterkraan - Velthuizen Keukens Service bij Velthuizen Keukens Service - Velthuizen Keukens

Wil je nog meer keukentrends?Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”