Bos en Erf

Bos en Erf is een bijzonder project op een prachtige locatie. Een rustige omgeving aan de rand van de bossen van Schaarsbergen. Op het voormalig terrein van een manege worden 12 woningen gerealiseerd rondom een kindvriendelijk woonerf. Aan de achterzijde vergeet je dat je buren hebt en kun je genieten van het prachtige uitzicht. De uitstraling van dit kleinschalige project past geheel in de omgeving en gaat op in de natuur.

Alle woningen zijn zeer ruim en hebben een eigentijdse uitstraling. De indeling is naar keuze van de koper naar eigen wensen aan te passen. Er zijn diverse type woningen beschikbaar. Betaalbare rijwoningen en zeer royale eindwoningen op riante percelen. Alle woningen worden (naar wens) standaard voorzien van sanitair en tegelwerk.

Ben je één van de gelukkige en heb je een woning kunnen bemachtigen in dit prachtige project? Dan is het zeker de moeite waard om je keuken bij ons aan te schaffen. Omdat wij aangesloten zijn bij dit project, zijn er vele voordelen. Onder andere is in dit project een stelpost voor de keuken opgenomen. Graag plannen wij een afspraak om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Terug naar overzicht

Een huis gekocht in dit project?Johan helpt je graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.