“Dichtbij Renswoude vind je onze keukenzaak met kwalitatieve keukens”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Renswoude?

Kom ons bezoeken!

Je komt langs het schitterende kasteel van Renswoude als je richting Woudenberg rijdt. En wat vind je in Woudenberg? Precies: Velthuizen Keukens! Dichtbij Renswoude vind je onze keukenzaak met kwalitatieve keukens, goede service en meer dan genoeg inspiratie voor jouw droomkeuken. Wist je dat er in Renswoude al veel Velthuizen Keukens staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

 


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Gedurfde combinatie tussen het zwart en marmerlook composiet is indrukwekkend

"De ruimte die familie Slok ter beschikking had voor de nieuwe keuken was uitermate geschikt voor een eiland. Om de open ruimte te behouden, is er...


Bekijk de foto's

“Een open eilandkeuken met zwarte fronten in Renswoude

Keukeninspiratie in de showroom

Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt: elke keuken is voorzien van merken waar onze adviseurs optimaal van op de hoogte zijn. Dat zorgt ervoor dat jij geïnformeerd een goede keuze kunt maken. In onze showroom kun je voor die ideale keuken al inspiratie opdoen. Ga je de oven veel gebruiken? Drink je het liefst vijf keer per dag verse koffie? Of heb je een grote familie en is de vaatwasser daardoor belangrijk? Voor elke wens is er een apparaat of keuken op maat. En als je nog niet weet wat je wilt, vind je in onze showroom meer dan genoeg inspiratie. Dan kom je er vanzelf achter wat je wensen zijn.

Jouw keukenwens centraal

Wij zijn ervan overtuigd dat een nieuwe keuken staat voor beleving. Je maakt in jouw keuken momenten mee die je je later nog zult herinneren. Gezellig samen koken of in de ochtend rustig opstarten: de keuken wordt meestal veel gebruikt. Een keuken waar je tot op de details tevreden over bent is dus geen overbodige luxe. Wij luisteren naar jouw wensen. Dat begint al in onze showroom. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met grote precisie. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je via onze service altijd contact opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Daarom nemen wij ook de tijd voor jouw wensen, ideeën en vragen. Wij geloven in kwaliteit. Jij kunt er dus vanuit gaan dat je met jouw familie lang van je keuken kunt genieten. Met eigen ogen zien? Kom dan eens langs. Dichtbij Renswoude ligt Woudenberg. Voordat je het weet sta je in onze showroom je ogen uit te kijken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Keuken in Renswoude Keuken Renswoude Renswoude keuken Keuken in Renswoude

Is jouw keuken in Renswoude aan vervanging toe?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Renswoude leveren wij de mooiste keukens!”